Ha van a városban ingyenes busz, de megtehetnéd hogy kocsival jársz, mennél a busszal, ha oda is megy?
Figyelt kérdés
ma 09:05
1/7 anonim válasza:
Van kocsim, mégis metróval járok munkába. Ami nem ingyenes
3/7 anonim válasza:
Az autó drága, meg kalandozó típus vagyok, ami vezetéshez nem túl jó. Így a pénztárcám, valamint saját- és mások testi épségének érdekében inkább a buszt választom. Egy megyebérlet egy tank üzemanyag ára, amiért megyén belül oda megyek ahova akarok.
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha gyakran jár és nem tömött a busz, és ha a menetidő sem fél órával több, mint autóval, illetve ha nem kell járda nélküli forgalmas utak mellett bóklászni utána, akkor ha szép az idő, és visszafelé sem kell huszonkilós csomagokat cipelnem, akkor igen, mennék busszal. Amúgy nem.
5/7 anonim válasza:
Bp-en élek, van autóm, van biciklim, van BKK bérletem, alapvetően a bkk-t használom (jó időben, célpont függvényében a biciklit is), az autót csak akkor használom ha cuccolni kell, vagy ha a célpont bkk-val ésszerűtlenűl sok idő.
6/7 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a tömegközlekedéssel. Ha nem 2 óránként jár, hanem gyakrabban és odatudok érni mindenhova normális időben, nincs vele bajom (szóval pl. Ha reggel 8-ra megyek valahova, akkor mondkuk 7.40 körül érjek oda, és ne pedig a ritka járatok miatt azzal a járattal kelljen mennem, ami 7-kor már odaér..)
7/7 anonim válasza:
Persze!
Mondjuk, ahol lakom, vannak olyan ismerőseim, akik autóval járnak, úgy, hogy a cég bejáratánál van a buszmegálló.
Gyakorlatilag annyit gyalogol, amennyit a portától kell mennie az asztalához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!