Éjjel 1-kor landol a repülőm. Mit tanácsoltok, hogy jussak haza?
Nagyon messze lakom a reptértől, a város másik oldala (Solymár).
A taxi nem opció, mert éjjel szerintem a reptérről alsó hangon kerülne 20 ezer forintba, de lehet ennél is többet kérnek ebben az időpontban.
A shuttle busz szintén nem opció, utána néztem, 70 euró.
Éjjel mínuszban éjszakai metrópótlókra várni a Határ úton (lány vagyok) ... szóval nem szívesen tenném.
Mit tanácsoltok? Várjak a reptéren, míg elérem az első metrót? Mivel töltsem el ott az időt éjjel? Hol lehet ott várni?
Köszönöm az érdeklődést!
Nem tegnap mentem, félre érthető volt.. még van közel egy hónap a nagy napig.
Csupán előre készülök.
Még a kocsi bérlés jutott az eszembe. Van ez a Wigo autóbérlés, lehet reptérről is? Az oldal szerint igen, de én ott nem láttam még ilyen autót. Az ártáblázatban van percdíj és óra is. Melyik kell fizetni?

Az ár attól függ, milyen autót bérelsz végül, és milyen csomagra vagy előfizetve. Az óra úgy van, hogy ha túlléped az egy órát vele, akkor az 1 órát kell fizetni (plusz ha több km-t mész vele, mint amennyi egy órában benne van, extra km-díjat), és az 1 órán felüli percek percdíjasok, de ha eléred a 2 órát, akkor megint a 2 órás tarifa és így tovább. Tehát amikor egész órányit nálad volt az autó, gyakorlatilag utólag a perc átlagdíja csökken picit. Tehát a percdíj az a 60 percnél rövidebb utak percdíja.
És lehet reptérre kérni, előre kell foglalni, odaviszik, megkapod az értesítést, hogy pontosan melyik parkolóban hol fog várni az autó (MOL Limónál legalábbis ez a rendszer). Kicsit továbbgörgetsz a táblázaton, írja is, hogy reptérről 1690, reptérre 3290 az extra külső zóna díj. Alkalmazásban ha regisztrálsz 1990 forintért, tudod is intézni.
Amúgy emlékeim szerint a MOL Limóra regisztráció ingyenes, és külön parkolója van a reptéren, én inkább azzal szemeznék, ha mindenképpen autóznék, de a városban ugye annak is megvannak a zónái, hol hagyhatod, akkor igazából nem vagy sokkal beljebb, mintha a 100E busszal bemennél a központba, csak ha sok az ember csomagja, akkor kényelmesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!