Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tatabánya-Bp. ingázás. Most...

Tatabánya-Bp. ingázás. Most akkor felnőttként 3 vármegyebérletet kellene vegyek? Vagy van még a km alapú is?

Figyelt kérdés
nov. 18. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és úgy volt 43 ezer, hogy azóta az infláció miatt az mai árfolyamon kb. 80 ezer Ft-nak felelne meg.

Én megkockáztatom, hogy reálértéken soha nem volt még olyan olcsó a bérlet, mint ma.

nov. 19. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

2019-es menetdíj táblázatot találtam, abban tényleg 42900 ft a 60 km-es bérlet.

Az ma azért nem 80ezer, de 67ezer van kb.

és akkor csak azon a szakaszon utazhattál vele.

Ehhez képest kapsz egy országos összvonalat bérletet és még Budapesten belül is mehetsz kb bármerre 18900 forintért. Ha valami normális munkahelyed lenne akkor még ki is fizetnék a nagy részét.

Nem is értem mi bajod ezzel az árral...

Ha kocsival mész ekkora távot minden nap, akkor az kb 4500 ft bentin naponta, 85000 havonta+ karbantartás. Ami évi 30ezer futott km esetén nem kevés.

nov. 19. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Őrülten kíváncsi lennék annak az 1 db 67%-os válaszolónak a lelki világára, aki nem ért egyet azzal, hogy 20 ezer forint filléres összeg egy országbérletért... :) :) :)
nov. 19. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nemrég még ennyi volt a km alapú bérletem, pedig SOKKAL közelebbről járok be mint t.bánya. Ez így tök olcsó.

nov. 20. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!