Manapság miért nem büntetik egyáltalán a megállóban dohányzást?
Figyelt kérdés
Ma már gyakorlatilag nem látok olyan dohányost, aki a buszmegállótól távolabb menne, és úgy csinálná. Szerintem még 30 éve se volt ilyen súlyos a helyzet, pedig azóta szigorítottak.tegnap 21:25
1/7 anonim válasza:
Ellenőr is cigizik sokszor a megállóban, ilyenkor mivan?
2/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor az van, hogy méginkább indokolt a kérdésem.
tegnap 21:35
3/7 anonim válasza:
Nekem is, nem téged kérdőjeleztelek meg ezzel amúgy.
4/7 anonim válasza:
30 éve nem volt erre szabály, 2011. január óta tilos. Egy időben rászóltak az emberekre, de igazából annyit értek el a kukák vagy legalább a kuka hamutartó részének az eltávolításával, hogy még többen szemeteltek a csikkel.
És kb. 2011-ben volt utoljára, hogy büntettek. Mondjuk akkor meg elég undorító módon csinálták, vasúti peronon leült a cigiző kalauz mellé az ember, tarhált egy cigit, és amikor mindketten végeztek, akkor elővette az ÁNTSZ-igazolványt, hogy MÁV-dolgozóként igazán nem kéne a peronon dohányozni.
5/7 anonim válasza:
Idióta szabály. Nyitott peronon, ahol alig van utas, a kalauz is dohányzik, én is szoktam, senki nem szól érte.
6/7 anonim válasza:
A múltkor én a peronon nagyon messzire elsétáltam, hogy rágyújtsak, utánam jött biciklivel (!) egy idegbeteg csávó, és elkezdett üvöltözni, hogy nézzem már, merre fúj a szél, nem akarja szagolni. Valahol megértem, de azért na, az ország egyik legmocskosabb vasútállomásán pont az zavarja, aminél a belváros csak büdösebb?
7/7 anonim válasza:
politikuszaink hozzák a ne lopj törvényeket, mégis ők lopnak a legtöbbet. Na ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!