Manapság miért nem büntetik egyáltalán a megállóban dohányzást?
30 éve nem volt erre szabály, 2011. január óta tilos. Egy időben rászóltak az emberekre, de igazából annyit értek el a kukák vagy legalább a kuka hamutartó részének az eltávolításával, hogy még többen szemeteltek a csikkel.
És kb. 2011-ben volt utoljára, hogy büntettek. Mondjuk akkor meg elég undorító módon csinálták, vasúti peronon leült a cigiző kalauz mellé az ember, tarhált egy cigit, és amikor mindketten végeztek, akkor elővette az ÁNTSZ-igazolványt, hogy MÁV-dolgozóként igazán nem kéne a peronon dohányozni.
Ha baszarintasz rászólni a bagózóra, akkor tovább bagózik majd ott, ahol nem lehet. Ez ennyi. Sokszor volt, hogy vártam valakit a buszmegállóban, babakocsit tologatva, mellettünk meg rágyújtott valaki. Azonnal rászóltam, arrébb is ment. Én is dohányoztam, de ha tilos, akkor tilos, ezen nincs mit nem érteni. Gusztustalan proli szokás “csakazéris” kibújni a szabályok alól, “hámeramásikis”. Vannak olyan tömeggyilkosok, akik soha nem buknak le, akkor mostantól elkezdtek embert is ölni? Vagy lopni a boltból?
Komolyan itt tartunk 2024-ben, hogy egy ilyen egyszerű dolgot is képtelenek felfogni egyesek? Hogy ne bagózz ott, ahol nem szabad? Ha ennyit sem tudtok felfogni a csökött kis agyatokkal, akkor hogyan élitek túl a mindennapokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!