Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nehéz a villamos vezetés?

Nehéz a villamos vezetés?

Figyelt kérdés
Van egy közgazdasági érettségim és egy pénzügyi-sámviteli ügyintéző szakmám+ mérleg képes könyvelő és a párom azt mondja nem lennék képes megtanulni ,mert nehéz.

nov. 5. 00:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban nem lehet így megítélni. Mihez képest nehéz? A repülőgéphez képest távolról sem. Az autózásnál is könnyebb, mert nem kell kormányozni. De sok ember biztonságáért felelsz, ja és szigorúan kötött, kifárasztó munkaidőd van.

Párod lehet, hogy jól ismer téged, ezért nem hiszi rólad, hogy működne. De lehet, hogy csak hallott 1x olyat, hogy lehetetlenül nehéz, és elkönyvelte magában, hogy biztosan az.

nov. 5. 00:45
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Egészséges párkapcsolat, ahol a párod mond valamit, és ahelyett, hogy vele kommunikálnál arról, miért mondta és mennyire megfontoltan mondta, még csak nem is a barátaidnak panaszolod el a bánatod, hanem ugrasz a gyakorira, hogy az egész internettől és egy rakás idegentől várj megerősítést.
nov. 5. 02:06
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Én újragondolnám ezt a párkapcsolatot, mert az rég nem jó, hogy a párod konkrétan egy életképtelen szardarabnak tart téged.
nov. 5. 05:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok az értelmes ember itt meglátszik...Attól, hogy valaki elmondja a véleményét a másiknak attól az még lehet jó kapcsolat. Sőt... akkor van gond, ha nem mondja. Én se javaslom a nejemnek, hogy menjen gyárba 3 műszakba mondjuk 30 kilós sajtot pakolni, mert nem birná. Akkor mi már mindjárt rossz házasságban élünk és ő egy életképtelen xardarab?:D Az meg, hogy valaki mástól véleményt, tanácsot kér szintén jó. Be is baxna, ha mindig csak ugyanarra a 2 emberre kéne hallgatnia az embernek.
nov. 5. 06:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kocsiszíni nyílt napokon időnként ki lehet próbálni. Én is voltam sok evvel ezelőtt. Egy kb. 10 perces oktatás után mentünk vezetni, egyáltalán nem volt bonyolult. Persze ez zárt pályán volt parszáz méter. Nem maga a vezetés a nehéz, hanem el kell egy tanfolyamot végezni, mindenféle szabályokat megtanulni stb.
nov. 5. 07:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem maga a vezetés nehéz, hanem az azt megelőző tanfolyam (nagyon sok a száraz fizika, elektrotechnika, ami gazdasági ismeretekkel nem lesz egyszerű), illetve a beosztás. Nagyon hosszú az üzemidő, a délelőttősök 2-3 óra között kezdenek, a délutánosok bőven 0-1 óra után végeznek.
nov. 5. 07:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Csakhogy ha annyira lehetne beszélgetni abban a kapcsolatban, akkor a kedves pár el is magyarázta volna, miért mondja azt, nem hagyja a levegőben lógni a beszólást, hogy aztán a kérdező minket kérdezzen.
nov. 5. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, hogy nehéz, hanem felelősségteljes. Én mozdonyvezető vagyok, iszonyatosan kell koncentrálni, nem, nem monoton munka, féktáv, lassújel, bizber stb. Főleg amióta nincs jv. vonaton azóta plusz feladatköreim is adottak.
nov. 5. 09:48
 9/10 kempingbringas ***** válasza:
Es menyit lehet ezzel keresni?
nov. 5. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
500 k
nov. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!