Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A kisebb forgalmú villamoskon...

A kisebb forgalmú villamoskon miért nem vezetik be az első ajtós felszállási rendszert? Például a 42-es, vagy az 52-es vonalon?

Figyelt kérdés

okt. 29. 04:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden és Debrecenben régebben volt első ajtós felszállási rendszer. Szegeden egyszer közepén szálltam fel, és kiabált hátra a vezető, hogy menjek előre bemutatni a jegyemet. Debrecenben, úgy vettem észre, hogy az induló állomáson kívül (ahol csak az első ajtót nyitották ki) nem foglalkoztak vele.
okt. 29. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A villamosok vezetőfülkéi sokkal zártabbak, mint a buszokon, a vezetőnek állandóan nyitogatnia kéne a fülke ajtaját, hogy lásson valamit az utazási jogosulásodból. Azonkívül ott is előfordulna 1-2 társadalmi nyomorult, aki képtelen megvenni előre azt a rohadt jegyet, és percekig feltartaná a villamost, mert richtig a vezetőnél akarja megvenni.

Nem tudom, ki a büdös franc találta ki, hogy a Pesti kék buszokon lehessen venni a vezetőnél, de felrúgnám a csillagos egekbe.

okt. 29. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Miskolcon is volt erre kísérlet a 90-es években, de nem jött be. A villamos legalább 3 busznyi utast szállít, ha nem többet, mindet végigellenőrizni képtelenség, mert soha nem indulna el, így se a gyorsaságáról híres, a busz lazán lehagyja.
okt. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!