Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Novemberi vármegye bérlet...

Novemberi vármegye bérlet mikortól vásárolható meg?

Figyelt kérdés
Hihetetlen hogy pl a MÁV oldalán pont ilyen fontos információk nem találhatók meg. Persze minden hülyeség van csak a lényeg nincs. Szóval a novemberi mikortól vásárolható meg személyesen?

okt. 27. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azért nem lehet még akkorra jegyet venni, mert menetrendváltás lesz közben. De itt most a bérletekről volt szó, azt meg lehet venni most is dec. 17. kezdődátummal is akár.
okt. 28. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
11, amire regalátam (60 nappal előre tudod megvenni a vonatjegyeket és a bérleteket), abban ott a jegy.
okt. 28. 11:20
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

12. Látom te sem tudod értelmezni az olvasottakat. 10 világosan leírta hogy miért nem tudsz most dec 17-re jegyet váltani. Az új menetrend dec 15-től lesz érvényes. Most még az új menetrendre nem lehet jegyet váltani elővételben.

Lehet hogy nagy a baj a mávnál, de ugyanakkot sajnálom is őket hogy hülye utasokkal kell foglalkozniuk akik egy fél tőmondatot sem tudnak értelmezni és emiatt persze a mávot hibáztatják. Menjetek szamárfogattal az való nektek!

okt. 28. 11:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Na megvettem november 4 től mert rájöttem november 1 től hülyeség akkor nem is megyek. Tényleg bármilyen datumtól lehet kérni és 30 napig érvényes onnantól fogva. Más variáció nincs.
okt. 31. 08:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!