Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jogszerűen követel a MOL Bubi...

Jogszerűen követel a MOL Bubi újabb 120 forintot bankkártyaregisztráció címszóval, miközben már kifizettem a bérletet?

Figyelt kérdés
okt. 20. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Én azt értem, hogy másodjára fordul elő kérdező, amit a 6-osban írsz, de attól még a második 120 Ft-ot is le tudod bringázni. Azt, hogy mi okozza, jó kérdés. Milyen bankkártya ez? Volt-e esetleg blokkolva/fagyasztva a kártya (pl Revolut esetén tudsz ilyent csinálni), illetve biztosan sikeresen rögzítette első alkalommal a kártyát? Nem volt esetleg valami hibaüzenet? Nem használok Bubit, de asszem a Simple a fizetési szolgáltató, ott mostanában előfordulnak hibák. Ha a pontos oka a dolognak ér neked annyit, hogy tudd, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy írj nekik e-mailt, mi a konkrét tranzakciót nem látjuk.

4-es voltam.

okt. 21. 22:03
 12/14 A kérdező kommentje:

"Nem használok Bubit"

Na igen, ezért remènytelen hogy választ fogsz adni.

okt. 22. 06:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Direkt vártam 1 napot a válasszal. Mint láthatod, senki nem válaszolt azóta érdemben a problémádra. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem tömeges rendszerhibáról van szó, hanem egyedi lehet a hiba. Van bőven Bubi felhasználó, ha ez gyakori vagy újonnan előjött probléma lenne, valaki biztosan tudott volna segíteni. Éppen ezért írtam, hogy itt tényleg hasznos információt csak az ügyfélszolgálat fog tudni adni.

11-es voltam.

okt. 23. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt a második levonás? Mit csináltál előtte?
okt. 23. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!