Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony miért fikázza...

Karácsony miért fikázza Vitézy-t a MOL Bubi miatt?

Figyelt kérdés
Karácsony kirakott egy lejátató posztot facebookra hogy mennyire veszteséges a Bubi. Ameddig Vitézy nem jelentette be az indulását, semmi baja nem volt vele. Sőt, dícsérte hogy milyen jó szolgáltatás. Most hirtelen megváltozott a véleménye, pedig pont ő népszerűsítette eddig a biciklis közlekedést. Kiállni vitázni Vitézy-vel persze nem mer csak mocskolódni.
2024. ápr. 1. 01:01
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Mert vergődik
2024. ápr. 1. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
F@sik Vitézytől és okkal
2024. ápr. 1. 02:27
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Dehogy fo*ik. Es fognak is vitazni. Vitezynek egyebkent a felmeresek szerint csak a masodik hely jut. Karacsony mogott nagyobb tomegek allnak.

Amugy meg nem ertelek titeket: Vitezy mocskolja Karácsonyt, Szentkiralyi szinten. Karacsony ugyanugy elmondhatja a velemenyet Vitezyrol, akinek szinten ketes a megitelese.

2024. ápr. 1. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

Most lett kiadva a ballib csicskasajtónak, hogy a BuBi rossz, de Karácsony megmentette. Tegnap olvastam ugyanezt egy álgazdasági portálon.

Érdekes, hogy eddig sehol sem fikázták a BuBit.

Ezt tudta 2 hét alatt összekaparni Vitézy ellen a DK-s stáb.

2024. ápr. 1. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

A BKV-t is veszteségesre hozzák ki, a hivatalok és a politikusok is csak a veszteséget termelik, és mégsem rinyál senki.

Akinek szüksége van egy bérelhető biciklire annak ez jó. Minden világvárosban van bérelhető bicikli szolgáltatás.

Szerintem az a baja vele hogy nem tud belőle pénzt lopni

2024. ápr. 1. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom.

Én egyiküket sem támogatom.Két nagyon hasonló ember, kb, mintha a szürke két árnyalatát hasonlítanánk.

2024. ápr. 1. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A palack ásványvizet kihahyják a buliból?
2024. ápr. 1. 11:21
 8/8 everlight ***** válasza:
Mert elvesz tőle szavazókat,Al LMP lista élén az LMP 20% ot kap így a Fidesz így is úgyis visszaveszi Budapestet mert az LMP a Fidesz csicska pártja.
2024. ápr. 3. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!