Karácsony miért fikázza Vitézy-t a MOL Bubi miatt?
Dehogy fo*ik. Es fognak is vitazni. Vitezynek egyebkent a felmeresek szerint csak a masodik hely jut. Karacsony mogott nagyobb tomegek allnak.
Amugy meg nem ertelek titeket: Vitezy mocskolja Karácsonyt, Szentkiralyi szinten. Karacsony ugyanugy elmondhatja a velemenyet Vitezyrol, akinek szinten ketes a megitelese.
Most lett kiadva a ballib csicskasajtónak, hogy a BuBi rossz, de Karácsony megmentette. Tegnap olvastam ugyanezt egy álgazdasági portálon.
Érdekes, hogy eddig sehol sem fikázták a BuBit.
Ezt tudta 2 hét alatt összekaparni Vitézy ellen a DK-s stáb.
A BKV-t is veszteségesre hozzák ki, a hivatalok és a politikusok is csak a veszteséget termelik, és mégsem rinyál senki.
Akinek szüksége van egy bérelhető biciklire annak ez jó. Minden világvárosban van bérelhető bicikli szolgáltatás.
Szerintem az a baja vele hogy nem tud belőle pénzt lopni
Nem tudom.
Én egyiküket sem támogatom.Két nagyon hasonló ember, kb, mintha a szürke két árnyalatát hasonlítanánk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!