Mit szoktatok csinálni ameddig várjátok a következő villamost, buszt, stb-t?
Gondolkodom, nézem az embereket, fákat, madarakat, akarva-akaratlan a kocsikat is. xd
Néha olvasok a megállóban is.
Néha csak bambulok.
Néha sétálgatok fel-le xd amikor tele vagyok érzéssel/gondolattal/energiával és muszáj mozognom:)
Ilyesmi.
És te?:)
Nézelődök. Ha valami megragadja a figyelmemet, akkor alaposabban megnézem. Mindegy hogy egy szemétkupac vagy egy szép növény,egy jó cipő valaki lábán vagy egy furcsa külsejű ember. Ha nincs semmi látnivaló, akkor meg mindent megszámolok 😅
A járólapot, a lambériát a falon, bármit. Ráadásul minden irányból 😆
Nézem a forgalmat vagy az embereket, a házakat, a kék eget stb.
De ha semmi külső inger nem köt le, akkor tornáztatom az agyamat. Mondjuk találomra kitalált négyjegyű számok prímtényezős felbontását végzem el fejben.
Nézelődöm, gondolkodom, céltalanul mobilozok (pl. az instát, Facebookot görgetem).
Komoly dologba nem tudok ilyen helyzetben belekezdni. Pár éve volt valami reklám ilyen témával, hogy bankolj mobilról a megállóban pillanatok alatt - na az ilyen az nekem nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!