Ha a diákigazolványom lejár október 31-én, de 16-ig van bérletem, akkor arra a 14 napra milyen bérletet vegyek?
Figyelt kérdés
Ugye 2 hetes bérlet gondolom nincs, de 31 után nem használhatok diák bérletet. Akkor ilyenkor hogy kell bérletet venni?okt. 12. 12:33
1/8 anonim válasza:
Ugyan nem diákigazolvány, de szintén kedvezményes bérletem volt, én vettem egy következő havit még és reméltem, hogy nem fogják pont akkor nézni, hogy jogosan használom-e.
Vagy veszel 17-ével diákbérletet és hónap végén kidobod, elsejével pedig egy teljes árút.
2/8 anonim válasza:
Nem írtál helyszínt, de amúgy sok helyen van 2 heti bérlet:)
3/8 anonim válasza:
Félhavi bérlet a neve. Keresd így. Régen is volt, most is van, ha jól tudom.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsika, Budapest.
okt. 12. 13:43
5/8 anonim válasza:
A BKK-nál (de csak ott) úgy van, hogy az érvényességi idő alatt megvett bérlet érvényes az érvényességi ideje végéig, akkor is, ha közben lejár a diákigazolvány.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Ezt én is olvastam valahol, de máshol meg azt írják hogy a diákigazolvány lejártáig érvényes, így nem merem. Tudsz egy hiteles linket küldeni erről egy biztos forrásból esetleg?
okt. 12. 19:35
7/8 anonim válasza:
A BKK bérlet érvényes így, a Pest Vármegyebérlet nem. De szerintem még így is megéri, hogy megveszed, aztán elsejétől (vagy amikor onnantól legközelebb utazol) veszel egy új teljesárút, mert mondhatni nyertél két hetet 90% kedvezménnyel.
8/8 anonim válasza:
Cseréltesd ki felnőtt teljes árura. Kedvezőbb áron tudják megoldani a pénztárban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!