Az 5-ös metró azért nem fog soha megvalósulni, mert a déli része Csepelre, Soroksárra és Pesterzébetre menne, és ezeknek a kerületeknek olyan kicsi a presztízse, hogy soha nem fognak jelentős összeget költeni rájuk?
Még nincs kész az M3 metró sem Káposztásmegyerig, pedig évtizedek óta ki van hagyva neki a hely és változtatási tilalom van az útba eső ingatlanokon.
Még az M4 sincs készen, pedig az egyik végének gazdagréten, a másiknak Újpalotán kellene lennie.
Pont az ilyen hozzáállásról beszélek, amit te is képviselsz, hogy Káposztásmegyernek nagyobb a presztízse, mint három kerületnek összesen.
Pedig nem arra gondoltam, hanem hogy a meglévő vonalak is csak félig vannak készen, mert egyszerűbb volt lebutítani a projekteket, mint pénzt rendelni hozzájuk.
Bocs, nem gondoltam, hogy ilyen végtelenül egyszerű gondolataid vannak, hogy valamit azért építsünk tovább, mert csak félig van kész. A Hanság lecsapolása is csak félig lett kész, azt is folytatnád?
Ja. Minek is bármit befejezni. Még a végén jó lenne az embereknek.
Tök jók a semmiből a semmibe vezető bringautak is.
Szerintem az 5-ös metrót fogd fel úgy, kicsit hamarabb hagyták abba, de jól van az úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!