Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet kiigazodni?

Hogyan lehet kiigazodni?

Figyelt kérdés
Egy kis falubol tervezek BP-re koltozni, es azt szeretnem kerdezni, hogy a Budapest GO alkalmazason hogyan lehet kiigazodni? Semmit nem ertek, es nagyon felek. :(
szept. 26. 10:02
 1/3 anonim válasza:
100%
Beletanulsz!! Ráadásul nagyon gyorsan! Minden megálló pontosan ott van, ahol mutatja a térképen, azt kell nagyon tudni, hogy melyik irányba szeretnél egyes járművekkel menni. Hidd el ha picit ráérzel nagyon egyszerűen kezelhető, van útmutató része is az appnak, de pontosan mi az amit nem értesz?
szept. 26. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Én amikor felkerültem egy három utcás faluból Budapestre, még nem voltak alkalmazások, csak sima térkép és egy füzet hozzá, hogy melyik busz, troli, metró stb. merre megy, mik a megállók. Két hét alatt bele tanultam.
szept. 26. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
szept. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!