Van rá esély, hogy belátható időn belül Ferihegyen lesz egy Airbus A380-as?
Figyelt kérdés
Menetrendszerűen nem valószínű,de egy bemutató erejéig...Úgy tudom,annak idején Concorde is leszállt itt....2010. nov. 3. 13:37
1/10 anonim válasza:
Techikailag nem tudnák kiszolgálni a méretéből adódóan.
2/10 A kérdező kommentje:
Az AN-225-ös gépet kiszolgálták itt Ferihegyen,pedig az nagyobb,mint az A380as....Igaz,az tehergép....
2010. nov. 6. 15:40
3/10 anonim válasza:
ha azt a nagy dögöt (Antonov An225) is fogadni tudta egy kicsit akkor az A380-ast is tudná fogadni, de ha megnyílik az új terminál akkor lehet (nem valószínű) hogy menetrend szerinti járatok is lehetnek.
De csak azért fogadták az An225-öst, mert fontos dolgokat hozott. (én is szeretném itt látni azt az A380-ast, de az A340-est és a Boeing 787-est is). Repülő mániás vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
4/10 anonim válasza:
A leszállópálya alkalmas arra hogy leszálljon viszont a guruló utakon nem férne el és nincs a business class magasságára nincs lépcső!
5/10 doni1201 válasza:
Június 20-án 18 órakor várható a Lufthansa A380-800-asa
6/10 anonim válasza:
Ma jön egy A380-as egyenesem az Airbus gyárból :DDD
Én biztos ott leszek és ha lehet meg is sasolom belülről :DDDDDDDDD
7/10 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:26
hát nem jött. azért ott voltál? :D
8/10 anonim válasza:
2011. Október 2.-án érkezik ferihegyre a Lufthansa A380-a
9/10 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:52
köszi az infót, ment a zöld kéz
10/10 A kérdező kommentje:
Ez biztos?Miért jön ide?Valami nagy cuccot hoz-visz?
2011. szept. 9. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!