Melyik weboldal/applikáció mutatja tèrkèpen a megálló pontos helyèt?
Pl a Dèli p.u-on keresem a 204-es vonatot.
Előtte sose utaztam tömegközlekedéssel.
Kimész a déli pályaudvarra, a kijelzőn megnézed hányas vágányról indul a vonat xy célállomásra, majd odasétálsz a vágányhoz.
Mihez kell a térkép?
Amikor annyira a kibertérben él az ember hogy app nélkül még egy zsömlét sem tud magának megkenni... :D
Nincs ilyen app. Kimész a Délibe és megnézed a nagy tábláról hogy hanyas vágányról indul. A vágány végénél lévő utastájékoztatón szintén ki van írva, a hangosbemondó szintén fogja mondani és a vonaton a kocsik ajtajain szintén ki van írva. Valamint még ennélk kőkorszakibb módszerrel is élhetsz: megkérdezed a vonat mellett szédelgő kalauztól hogy ez-e az-e a-e vonat-e amelyikkel utazni szeretnél.
Nem megállót kérdezel, hanem vágányt. Már megfelelték előttem, csak annyit tennék hozzá, hogy olyan is előfordulhat, hogy gyakran utazol egy vonattal adott napokon és időben. Megszoktad már, hogy melyik vágányra érkezik/indul. És öt perccel az indulás előtt hallod, hogy egy teljesen másikról. Többször jártam így magam is. Szokott hely 3.-4. vágány. Ez is van kiírva. Ballagok szépen arrafelé. A bak fölötti kijelzőn is a vonatom szerepel. Aztán hallom, hogy a 11-ről megy. Az nekem futva is 7-8 perc.
Azért nem ez a jellemző, hanem amit már írtak.
MÁV applikáció is elvileg mutatja a vágányszámokat, de az sem 100%.
Megtaláltam. A problèma ott kezdődött, hogy azt se tudtam, hogy a lèpcsőn fel kell sètálni a villamos megállótól.
A dèli egyszerű mint a faèk mostmár.
Villamossal a dèlibe, majd onnan fel a lèpcsőn a vágányokhoz.
Mikor fogalma sincs az embernek, hogy hol van akkor születnek ezek a kèrdèsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!