Milyen applikációval, weboldallal... tudok optimálisan útvonalat tervezni, ha sok helyre kell menni, de a sorrend nem számít?
30-40-50 helyre kellene eljutnom biciklivel. A sorrend nem számít, de nem szeretnék felesleges kitérőket tenni.
Ideális megoldás az lenne, ha ezt mobilon tudnám intézni, adott esetben újratervezne, ha eltévednék, és akár a sorrendet is megváltoztatná. Ebben az esetben a könnyű cél eltávolítás is fontos a listából.
Ha a Googlemaps képes ilyen csodára (nem ismerem nagyon, még azt se tudom, hogy adott sorrendben képes-e több célhoz navigálni), eddig mindig csak egy célhoz használtam, az lenne az ideális. De kérlek, írjátok meg azt is, hogy hogyan kell ezt akkor jól használni.
Köszi
A Google Maps részben alkalmas rá.
1. Sorrendet egyik sem fog helyetted eldönteni/felülírni.
Egy-két futárok által használt (viszont cég által biztosított!!!) rendszer teszi csak ezt meg.
2. Ha letérsz az útvonalról, mindegyik újratervez, vagy megpróbál visszaterelni az eredeti útvonalra.
3. A sorrendet csak te tudod meghatározni. A Google Maps képes kezelni akár 50 címet is, de a sorrendet neked kell eldöntened (de mivel folyamatosan jelenik meg az újabb pont a térképen, amikor hozzáadod a címet, ha hirtelen nagyon csúnya oda-vissza vonal jelenik meg a képen, szimplán tudod, hogy máshova kell rakni a sorrendben.
Tehát a te általad eldöntött sorrendben fogja rakni, ami ha nem figyelsz oda, rondán néz ki, pl így:
De ha rendezed, akkor viszont megtervezi neked a legjobbat:
De a sorrendet mindenféleképpen neked kell állítanod.
(Természetesen mindez csak ingyenes appokra vonatkozott, ha hajlandó vagy párezret fizetni, vagy párezerért havonta előfizetni, akkor vannak automatikusan optimalizáló appok)
Köszi szépen!
Hát ez nem valami jó hír.
A számítógépen még csak-csak megtervezem valahogy, ha nagyon muszáj, de hogyan tudom az adatokat átpasszolni mobilra?
Mind a gépen, mind a mobilon a Google Maps alkalmazásban, be kell jelentkezned ugyanabba a Google fiókba.
Utána pedig rá fogsz tudni kattintani a képen pirossal jelölt gombra (magyar nyelven nem tudom mit ír ki).
Ott fel fog dobni egy ablakot, ahol kiválaszthatod, hogy emailben küldje el, vagy közvetlenül a telefonra.
Ha közvetlenül a telefonra (ez a jobb megoldás), akkor 15 másodperc és fel fogja dobni az értesítést a telefon, arra rákoppintasz, és automatikusan megnyitja a Google Maps-et az útvonaltervvel, csak az indításra kell rányomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!