A Kálvin tértől mennyire van messze, hány percre van kb. gyalog az egyetemi fogászat?
Figyelt kérdés
szept. 3. 19:01
1/2 Potyondi Gergely válasza:
Ha a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet, Semmelweis Egyetem-re gondolsz, akkor sietve kb.7 lassabban meg kb. 12 percre van gyalog. Közel van hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam, köszönöm. Néztem a térképen,ott 4 percet jelez és átvezet az úton, ahol nincs is zebra és így emlékeim szerint nagyjából belőve kevésnek gondoltam azt a 4 percet.
Autoval voltam eddig, csak a másik irányból, az egyetem felől. És ott parkolni lutri, vagy lehetetlen.
szept. 3. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!