Az itt sokat dicsért Semmelweis fogászatra csak budapesti lakcímmel lehet menni? Csak egyetemre járok oda, de az lehet kevés.
Akkor nem kell beutaló sem? Amúgy én az ELTE-re fogok járni, de igazából olyan problémáim vannak, hogy erre most nem költenék egy vagyont.
Implantátumnál gyulladt íny, bár a curasept kb. kordában tartja. Van egy fog,amit gyökérkezelni kell nagyon úgy tűnik mert a gyökérnél feszít. Meg a régi méregdrága helyen az 50 ezres tömésből kipattant egy darab és azt valahogy alakítani, mert érzékeny.
Persze később kell még kb 2 implantátum, de mindent a maga idejében. :)
Szerinted a fenti dolgokkal nem hajtanak el?
Szerintem nyugodtan mehetsz, én már láttam ott mindenfele embert akinek szerintem lakcíme sem volt sehova :,)
De lehet az lenne a legjobb ha felhívnád őket, hogy tudnak-e így fogadni.
Bár itt mivel tanulók is gyakorolnak így lehet nem erdekli annyira őket.
Hát abból kiindulva, hogy a méregdrága magánklinikán is kb frissen végzettek voltak. Mondjuk legalább jó csaj volt, de az nem vigasztal, hogy amit csinált borzalmas lett.
Amúgy ct és hasonló ott szóba jöhet? :D
Na ez jó kérdés!!
Ha kiderült majd mesélj :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!