Mit gondoltok? Tervezek uj eletet kezdeni.
Figyelt kérdés
Egy varosi "falubol" szeretnek Budapestre koltozni, mert itt nem sok lehetoseg van. Mivel ide szulettem, megszoktam a csendet, nyugalmat, es hogy a forgalom sem nagy. Szeretnek BP-re koltozni, de iszonyatosan felek, leginkabb a tomegkozlekedessel kapcsolatban, nem fogok e pl. eltevedni a lakastol-a munkahelyig, ha a ketto esetleg (valoszinu) nem egy keruletbe esik. Pl. A lakasom a III. keruletben, de a munkahelyem a X, vagy meg tavolabbira esik majd. Izgatott vagyok az uj munkahely miatt is, mennyire lesznek befogadoak, elfogadoak az uj kollegak. :)szept. 2. 23:08
1/7 anonim válasza:
Van már munkád Pesten?
Amúgy meló előtt bejárod többször az útvonalat és ennyi. Nyilván mindegyik munkahely más, lesznek bunkó és idegesítő kollégák is.
2/7 anonim válasza:
Google maps és a BKK Futár lesznek eleinte a legjobb barátaid, és akkor nem fogsz eltévedni. Ha meg néha mégis, akkor ismered meg igazán a várost. 🙂
3/7 anonim válasza:
BP-re költözni tök hülyeség.
Akkor már inkább külföld és akkor 2-3x fizu.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Kulfoldon vagyok jelenleg, de haza szeretnek koltozni. Ott kint rajottem, hogy nem minden a penz.
Koszi, hogy irtatok! :)
szept. 3. 07:18
5/7 anonim válasza:
Amikor külföldre mentem dolgozni, féltem, hogy eltévedek, a kollégák szívatnak.
...nem így történt szerencsére.
Budapesten biztosan nem fogsz eltévedni.
6/7 anonim válasza:
A bp-i fizuért nem érdemes feláldozni a videki nyugalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!