Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondoltok? Tervezek uj...

Mit gondoltok? Tervezek uj eletet kezdeni.

Figyelt kérdés
Egy varosi "falubol" szeretnek Budapestre koltozni, mert itt nem sok lehetoseg van. Mivel ide szulettem, megszoktam a csendet, nyugalmat, es hogy a forgalom sem nagy. Szeretnek BP-re koltozni, de iszonyatosan felek, leginkabb a tomegkozlekedessel kapcsolatban, nem fogok e pl. eltevedni a lakastol-a munkahelyig, ha a ketto esetleg (valoszinu) nem egy keruletbe esik. Pl. A lakasom a III. keruletben, de a munkahelyem a X, vagy meg tavolabbira esik majd. Izgatott vagyok az uj munkahely miatt is, mennyire lesznek befogadoak, elfogadoak az uj kollegak. :)
szept. 2. 23:08
 1/7 anonim válasza:
100%

Van már munkád Pesten?

Amúgy meló előtt bejárod többször az útvonalat és ennyi. Nyilván mindegyik munkahely más, lesznek bunkó és idegesítő kollégák is.

szept. 2. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Google maps és a BKK Futár lesznek eleinte a legjobb barátaid, és akkor nem fogsz eltévedni. Ha meg néha mégis, akkor ismered meg igazán a várost. 🙂
szept. 2. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

BP-re költözni tök hülyeség.

Akkor már inkább külföld és akkor 2-3x fizu.

szept. 2. 23:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Kulfoldon vagyok jelenleg, de haza szeretnek koltozni. Ott kint rajottem, hogy nem minden a penz.

Koszi, hogy irtatok! :)

szept. 3. 07:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor külföldre mentem dolgozni, féltem, hogy eltévedek, a kollégák szívatnak.

...nem így történt szerencsére.

Budapesten biztosan nem fogsz eltévedni.

szept. 3. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
14%
A bp-i fizuért nem érdemes feláldozni a videki nyugalmadat.
szept. 3. 07:53
 7/7 anonim válasza:
0%
Budapest egy pöcegödör.
szept. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!