Otthagytam az egyetemet és nem tervezek új jogviszonyt kezdeni. Mikor kell visszafizetnem az ösztöndíjat és kinek?
Figyelt kérdés
Két félévet végeztem el alapszakon, majd abbahagytam az egyetemet, mert külföldre költöztem. A hallgatói szerződés alapján ugye vissza kell fizetnem az ösztöndíjam 50%-át. Viszont amióta megszűnt a hallgatói jogviszonyom, semmit nem hallottam erről sehonnan (ez szeptemberben volt). Se levél nem jött, se a neptunon nem kaptam erről üzenetet és természetesen sehol nincs leírva, hogy meddig, mikor, pontosan mennyit (itt arra gondolok, hogy csak a féléves ösztöndíjat kell-e kifizetnem vagy a tanulmányi ösztöndíjat is, amit a jó jegyeimre kaptam) és kinek. Hallottam olyat, hogy elvileg ilyenkor megvárják, hogy kezdek-e új jogviszonyt egy éven belül, mert akkor összevonják a féléveimet azzal a képzéssel, de ugye ez nem fog megtörténni. Akkor ezek szerint addig várnak, és majd ha akkor nem lesz új jogviszony, onnantól számítják a fizetési határidőt? Valaki tud erről akármit? Tapasztalat?2020. jan. 8. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!