M2-es metró Érdre?
Figyelt kérdés
A 2-es metrót Gödöllőre és Kelenföldre szeretnék meghosszabbítani, viszont szerintem Kelenföldről mehetne tovább Nagytétényen át Érdre. Ti mit gondoltok? Lenne értelme? Mennyire lenne kihasznált?aug. 28. 23:05
12/21 Gál Gábor 2024 válasza:
Olyan terv volt, hogy összekötik a metrót a hévvel.
Természetesen van értelme, hiszen a hévnek is van értelme.
13/21 anonim válasza:
Budapest határán kívül felesleges BKK metró.
14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis nagyon jó lenne, ha rajtam múlna biztos megépíteném. Rengeteg ember ingázását javíthatná a belvárosba, hogy Érdről átszállás nélkül, gyorsan, kényelmesen el lehetne jutni pl. a Deákra. Környezetvédelemről nem is beszélve, ki lehetne váltani a sok buszt, akár az autókat is. Egyébként ezt az egészet nem teljesen én találtam ki, legjobb tudtom szerint egykor volt hév a Móricz és Budafok között, csak gondoltam, hogy kár lenne magállni ott. A Déli-Kelenföld szakaszt is tervezik/tervezték. Igaz, hogy így a 2-es és a 4-es metró is megállna Kelenföldön és a keletiben is, csak az irány nem mindegy. Ha valaki pl. Kelenföldről szeretne Gödöllőre eljutni, akkor használhatja a 2-est, ha pedig Újpalotára (ha meghosszabbítják addig a 4-est), akkor pedig a 4-est használhatja. Szóval szerintem tényleg szuper lenne.
aug. 30. 10:49
15/21 anonim válasza:
A metrónak nem az a dolga, hogy külvárosi területek összekössön.
16/21 anonim válasza:
Pont ezért van kitalálva a hév, ha nem metró akkor hév lesz, ami valószínűbb.
17/21 anonim válasza:
#14 A 2-es metró az Őrsről megy a Délibe. Hogyan vezetnéd Érdre?
18/21 A kérdező kommentje:
#17 Déli pályaudvar - Királyhágó utca - BAH csomópont - Alsóhegy utca - Zólyom köz - Nagyszőlös utca - Kelenföld vasútállomás M4 - Ütköző sor - Ringló út - Pék utca - Szabina út - Arany János utca - Gádor utca - Háros utca - Klauzál utca - Dózsa György út - Bartók Béla út - Nagytétény - Érdliget - Érd
aug. 30. 14:29
19/21 A kérdező kommentje:
*Érdliget - Rimnyáki út - Érd
aug. 30. 14:31
20/21 anonim válasza:
Tehát amire vannak tömegközlekedési alternatívák meg vonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!