Naponta Pesten tömegközlekedők, titek nem zavarnak az rajta uralkodó állapotok?
Oszt kedves kérdező, te milyen szagú vagy? na jó, igényesnek igényes vagy, az biztos, a satöbbit nem tudom mi lehet...
évtizedekkel ezelőtt élmény volt felszállni a 72-es, 40-es tömött buszokra...a hajnali fokhagyma, fing, lábszag,igényes izzadtságszag verhetetlen volt...ugye erre gondoltál? A szüleid, ha véletlenül feljöttek Pestre, volt miről mesélniük ?
Utazgattam én, főleg a 80-as, 90-es években, amikor klíma még az autókban sem volt, nemhogy tömegközlekedésen, a BKV buszflotta zászlóshajója az Ikarus 280 volt, a külvárosi villamosok meg egytől egyik zötyögős, tekerőablakos Ganz UV-k. Úgyhogy nem hiszem hogy ma rosszabbak a körülmények mint akkoriban voltak.
Igaz hogy bunkó proli stílusban írogatsz, na de mesélj, hogyan oldanád meg hogy mindenki autóval közlekedjen egy ekkora városban.
2: ez inkább trollkodás, de nem hiszem h olyan szagom volna, bocsi...
Szüleim pestiek és van/volt autójuk sza ebbe ne menjünk bele, hogy ki itt a mezővárosi...
Látom, nem jött át a lényeg, na mindegy...
Na de végül is mindenki maga dönti el hogy hol akar élni, ha tömegundorod van akkor Budapest nyílván nem a te városod, keress valami nyugisabb helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!