A metrónál dolgozni régebben nagyobb presztízse volt, mint most?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el dolgozni az m2-nél és azt mondták, hogy a rendszerváltás előtt a metródolgozókat és maga a metrót is sokkal jobban megbecsülte mindenki, most meg, mint az egész BKV-t, mindenki lenézi. Ez igaz? Vagy csak megint a régen minden jobb volt?aug. 26. 04:54
1/4 anonim válasza:
Egy automatizálható közlekedési területnek milyen presztízse kellene legyen?
2/4 anonim válasza:
Ma már állami/önkormányzati cégnél dolgozni eleve nem olyan menő dolog.
3/4 anonim válasza:
Melóst ma hol becsülik meg? Örülsz, ha nem köpnek le.
4/4 anonim válasza:
Igen. Régen a dolgozók is tisztelték egymást, egymás munkáját. Közlekedésben dolgozni becsülendő dolog volt.
Ma már jóformán mindent szégyellni kell nagyon sok ember szerint. Ez szomorú.
Mozdonyvezető voltam, imádtam csinálni, pár éve abba kellett hagynom betegség miatt. Ma már szinte leköpnénekk, ha céges ruhában látnak.
A másik fele, hogy nagyon sok kollegám az utasokat sem tisztelte egy pillanatig sem, régiek elmondása szerint kölcsönös volt a tisztelet anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!