Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Meddig még a nép lenyúzása?

Meddig még a nép lenyúzása?

Figyelt kérdés

Távolsági autóbusz-vezetőként dolgozom Budapestről induló vidéki járaton. Hogy bevezetésre került a 300 forintos üllőhely megváltásának a kötelezhetősége, ez nem kis kihívásokat jelentenek az autóbusz-vezetőknek, nem utolsó sorban a hangnemekkel való lenyelésekkel.

Biztos hogy ez így nem fog maradni, mert igazságtalan. Ugyanis eddig a menetjegy árában benne volt az ülőhelyára, ugyanis álló utasokkal nem közlekedhetnek ezek a távolsági autóbuszok.Tehát jogos a nem kicsi felháborodás. Ez olyan mint aki étterembe ebédel attól külön ülőhely megváltását is külön szednének be az éttermek.De lehetne még példákkal élni. Nos a Volánbusz társaságok autóbusz-vezetői is elítélik ezt a megoldást amit a Magyar kormány bevezetett ülőhely jegy megváltása címén.Miért nem olyan címen találna ki a kormány utazási emelést, hogy a kormány hozzá nem értése, miatt kell emelni a menetjegy árakat?

aug. 11. 09:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztrájkoljatok a döntés ellen
aug. 11. 10:02
 2/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem azért, de a bussofőr az utolsó, akinek a véleménye ebben számít. Alap eljárás, hogy többnyire nem emelnek bizonyos terheken, hanem újakat vezetnek be. Így jobban el lehet adni, hogy "sorosbrüsszelháború"

És nem lesz jobb, mert az úgy-ahogy de működő buszt beintegrálják a katasztrofális vasútba, így még több pénzt kell majd kiszivattyúzni innen, hogy legyen pénz a vasútra.

De hát ezt szavaztátok meg, tessék jó képet vágni hozzá.

aug. 11. 10:08
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
És most mi a kérdés? Mit szeretnél, mit csináljunk? Hívjam fel vityát, hogy panaszkodik egy sofőr GyK-n, úgyhogy oldja meg most azonnal?
aug. 11. 10:11
 4/20 A kérdező kommentje:

1/3 válaszom.A Volán vállalttól azonnalival elbocsájtják azokat akik a sztrájk szót is, kimerik csak ejteni a szájukon.

2/3 nak a válaszom, nem mi, Te szavaztad ezt meg.Nekünk jó ez is, hogy fizetni kell olyanért amit már egyszer kifizetnek az utasok.

3/3 válasza provokáló! Azzal nem szabad foglalkozni.

aug. 11. 10:45
 5/20 anonim ***** válasza:

#4: Ja, hogy akkor én? xd Jó érv tényleg, ha más nincs.

aug. 11. 10:49
 6/20 anonim ***** válasza:
55%
Én meg vidéki volán sofőr vagyok, azt sem tudom mi ez, de nem is érdekel. Penteken lefagyott az obu amikor bérletet adtam el, behuzott 1000 forinttal ez a retek, az új menetleveleket aki kitalálta az egy k0cs0g, ez a volán egy putri, utasok kiábrándítóak egyszer lerohadtam és nekem állt az egyik, hogy milyen sz4rul vezetek fogtam magam kipakoltam elsétáltam, szoltam a vezénylőnek, hogy veszélyben éreztem magam. :) ilyenek a c-type.ok azt hiszik csak miattuk jár a busz.
aug. 11. 10:51
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Ja amúgy meg ülj át másik fordára, én sem megyek csak hosszú fordát vagy 50km alattit azon nincs ilyen sz4rság.
aug. 11. 10:53
 8/20 anonim ***** válasza:
68%

Hangnemekkel való lenyelés?

Az mi?

aug. 11. 11:00
 9/20 A kérdező kommentje:

8 válaszolónak.Neked bármit mondhatnak a kedves utasok azt le kell nyelned nem szólhatsz vissza.

Én nyugdíj előtt álok már, nem kérek másik fordát. Én mindig is hosszú km s fordákon dolgoztam, ami 250 350 km közöttiek.

6. válaszolónak. Ha elolvastad volna a posztomat, akkor tudnád hogy ezt az üllőhelye jegyet egyenlőre, csak a Budapestről induló vidéki és vissza járatokra vezették be, de kiterjesztés alatt vannak még a helyi járatokra is, hogy ott mikor azt nem tudni még. Egyszerűen a Volánnál nagymértékű áremelésekre kell felkészülni amit fokozatosan valósítanak meg. De ez nem minket buszt-vezetőket fog érinteni, hanem a kedves utazókat.

aug. 11. 11:15
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
#8 kb. olyan, hogy oda ülne az első ülésekre, de ott a cuccod mert amúgy helyed nincs elpakolni a táskát a buszba ezért előre teszed az ülésre, de szól, hogy oda ülne, te beteszed az öledbe majd kicsit nehézkes úgy a vezetés. Ez helyett fogod és mondod neki, hogy nem tudod hova tenni a cuccod ezért ő hisztizik, elhord minden gennynek majd fogja és elkezd zabálni meg kihangosított telefonálni és mondja közben, hogy " a rákos gutya csicskagyáz soförge*i hogy viselkedett de egy csicska koporsó" na ilyeneket kell eltűrni.
aug. 11. 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!