Meddig még a nép lenyúzása?
Távolsági autóbusz-vezetőként dolgozom Budapestről induló vidéki járaton. Hogy bevezetésre került a 300 forintos üllőhely megváltásának a kötelezhetősége, ez nem kis kihívásokat jelentenek az autóbusz-vezetőknek, nem utolsó sorban a hangnemekkel való lenyelésekkel.
Biztos hogy ez így nem fog maradni, mert igazságtalan. Ugyanis eddig a menetjegy árában benne volt az ülőhelyára, ugyanis álló utasokkal nem közlekedhetnek ezek a távolsági autóbuszok.Tehát jogos a nem kicsi felháborodás. Ez olyan mint aki étterembe ebédel attól külön ülőhely megváltását is külön szednének be az éttermek.De lehetne még példákkal élni. Nos a Volánbusz társaságok autóbusz-vezetői is elítélik ezt a megoldást amit a Magyar kormány bevezetett ülőhely jegy megváltása címén.Miért nem olyan címen találna ki a kormány utazási emelést, hogy a kormány hozzá nem értése, miatt kell emelni a menetjegy árakat?
Nem azért, de a bussofőr az utolsó, akinek a véleménye ebben számít. Alap eljárás, hogy többnyire nem emelnek bizonyos terheken, hanem újakat vezetnek be. Így jobban el lehet adni, hogy "sorosbrüsszelháború"
És nem lesz jobb, mert az úgy-ahogy de működő buszt beintegrálják a katasztrofális vasútba, így még több pénzt kell majd kiszivattyúzni innen, hogy legyen pénz a vasútra.
De hát ezt szavaztátok meg, tessék jó képet vágni hozzá.
1/3 válaszom.A Volán vállalttól azonnalival elbocsájtják azokat akik a sztrájk szót is, kimerik csak ejteni a szájukon.
2/3 nak a válaszom, nem mi, Te szavaztad ezt meg.Nekünk jó ez is, hogy fizetni kell olyanért amit már egyszer kifizetnek az utasok.
3/3 válasza provokáló! Azzal nem szabad foglalkozni.
#4: Ja, hogy akkor én? xd Jó érv tényleg, ha más nincs.
8 válaszolónak.Neked bármit mondhatnak a kedves utasok azt le kell nyelned nem szólhatsz vissza.
Én nyugdíj előtt álok már, nem kérek másik fordát. Én mindig is hosszú km s fordákon dolgoztam, ami 250 350 km közöttiek.
6. válaszolónak. Ha elolvastad volna a posztomat, akkor tudnád hogy ezt az üllőhelye jegyet egyenlőre, csak a Budapestről induló vidéki és vissza járatokra vezették be, de kiterjesztés alatt vannak még a helyi járatokra is, hogy ott mikor azt nem tudni még. Egyszerűen a Volánnál nagymértékű áremelésekre kell felkészülni amit fokozatosan valósítanak meg. De ez nem minket buszt-vezetőket fog érinteni, hanem a kedves utazókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!