Terveztek helyjegyet venni a Volán buszokon?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy aki naponta ingázik az mindennap kiadjon 300 forintot.
Kíváncsi vagyok más emberek véleményére.
aug. 5. 20:42
11/12 anonim válasza:
Vannak olyan buszok amelyeken korlátozott a férőhely, általában nálunk verekedés megy ezekre a járatokra. Valószínű ahogy előttem írták aki minden nap utazik nem fogja megvenni, viszont aki alkalmanként, szerintem az igen. Én napi szinten ingázok az egyetemre, szóval napi 600, havi 12000 lenne.. biztosan nem fogom megvenni.
12/12 kempingbringas válasza:
Ezzel is csak a sofort szivatjak meg a legjobban,neki kell majd minden iqtlannal veszekednie meg rendezkednie.Ha anyira szar helyzetben van a Volan meg a Mav,be kene vezetni,hogy a nyugdijasok ne ingyen utazannak,mint mas orszagokba.Csak hat ez a valaszasztasoknal eleg szarul hangzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!