Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem megy végig a pótlóbu...

Kedves Vezető kérdése:

Miért nem megy végig a pótlóbusz az adott vonalon, ha egy szakaszon nem megy a villamos ?

Figyelt kérdés

Annyival drágább az üzemanyag hogy egy csomó embert megkell szivati a rohadt idegesítő átszállással?

Miért nem megy végig busz akkor, oszt' ennyi ?

aug. 5. 12:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kényelem egy szempont, más az, hogy mennyire gyors.
aug. 5. 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes pótolt km, pótolt perc iszonyatos pénz.

Ha még hosszabb szakaszt pótolna, ahhoz még több busz és járművezető is kellene, sokkal több pénz. Hiába mondjuk BKV busz pótol BKV villamost, más üzem, más telephelyek. Ha más cég pótol, az megint többe kerül.

Nem az emberek szívatása a cél.

aug. 5. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mérlegelnek ilyen esetben és úgy intézik a pótlást. Ahol előnyösebb ott végigmegy (esetleg villamossal párhuzamosan is) ahol nem ott nem megy végig.
aug. 5. 14:12
 4/14 A kérdező kommentje:

Értem , köszönöm szépen.

Gondoltam megkérdem mi ebbe a logika, mert mindenkit csak idegesít a plusz séta, várakozás.

Hát még az időseket, mozgáskorlátozottakat, de gyerekekkel is csodás szaladgálni.

aug. 5. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem inkább úgy kellene csinálni, hogy egyszerre egy vonalat teljes hosszában újítanak fel, nem pedig egyszerre több vonalat, de mindegyikből csak egy-egy szakaszt. Akkor legalább átszállni nem kellene.
aug. 5. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk akinek az a szakasz pont nem kell, ahol a potlas van, nyilvan örül, hogy ez ra nem vonatkozik es utazhat a megszokott modon.
aug. 5. 14:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#4: rendszeresen utazom gyerekkel, de inkább szállnék át, ha úgy gyorsabb.

Eléggé kellemetlen lenne a 4/6-os vagy 1-es villamos vonalát végigbuszozni csak azért, mert néhány megállót felújítanak.

aug. 5. 15:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, de ami most megy az 1s nél katasztrófa :)
aug. 5. 19:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Szoval Én úgy vagyok vele h ha sietek, akkor menjen már végig a fszmba a busz :D
aug. 5. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden ember érinti a pótolt szakaszt, vagy csak azon utazik, így nem kell átszállnia. Előbbieknek fölösleges a pótlás, megy a villamos, ahogy azt megszokták. Utóbbiaknak szoktak néha egy-két plusz megállót betenni, pl nemrég a 4-6-os pótló elment a Nyugatiig, pedig a villamos a Jászai Mari térig ment. De valahol meg kell húzni a határt, ami nyilván a lehető leghosszabb villamos üzem, mert így szív a legkevesebb utas, akiknek át kell szállnia.
aug. 5. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!