Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kell vonatozni?

Hogyan kell vonatozni?

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves lány vagyok és holnap kell Miskolcról,Pestre vonatoznom.

Meg sosem vonatoztam,így nem igazán tudom hogy működik,ha esetleg valaki le tudná írni azt megköszönném.

Illetve IC-vel szeretnék utazni,akkor elég annyit mondani hogy a honnan hova szeretnék utazni?

Es hogy fogom megtalálni hogy melyik vonatra,melyik vagonba kell felszállnom,rajta lesz a jegyen?

Köszi a valaszokat.

júl. 31. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Simán megveszed a jegyet a pénztárban. Lehet autómatában is csak az kicsivel macerásabb. Megnézed a táblán az induló vonatokat. Azon a tied mellett ott lesz a vágányszám is. Felszállsz. Élvezed. 👍😉
júl. 31. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen megmondod a pénztárban hogy az xxxx órai vonattal Keletibe kérsz. Diákot is vigyél, azzal olcsóbb a jegy. Ad majd jegyet és helyjegyet is az IC-re ha IC kocsiba kéred, de lehet hogy van rajta nem IC kocsi is.

Az állomáson folyamatosan mondja a hangosbemondó hogy honnan mi hova megy, illetve vannak kijelzők is amin láthatod az adatokat.

A helyjegyen rajta van a kocsi és a hely száma

A kocsi ajtaján rajta van a a kocsi száma. Felszállhatsz bármelyikbe, nem kell rohanni végig kivül, át tudsz menni a vonaton belül is a te kocsidba.

Innen le tudod tölteni Miskolc Tiszai térképét:

[link]

júl. 31. 16:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszokat :)
júl. 31. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem elég annyit mondani, hogy hova mész, mindig tedd hozzá, hogy sihuhu
júl. 31. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Felszállsz a vonatra.

2. Megvárod, amíg oda ér, ahova utazni akarsz.

3. Leszállsz a vonatról.

aug. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!