Hogyan kell vonatozni?
Szóval 16 éves lány vagyok és holnap kell Miskolcról,Pestre vonatoznom.
Meg sosem vonatoztam,így nem igazán tudom hogy működik,ha esetleg valaki le tudná írni azt megköszönném.
Illetve IC-vel szeretnék utazni,akkor elég annyit mondani hogy a honnan hova szeretnék utazni?
Es hogy fogom megtalálni hogy melyik vonatra,melyik vagonba kell felszállnom,rajta lesz a jegyen?
Köszi a valaszokat.
Igen megmondod a pénztárban hogy az xxxx órai vonattal Keletibe kérsz. Diákot is vigyél, azzal olcsóbb a jegy. Ad majd jegyet és helyjegyet is az IC-re ha IC kocsiba kéred, de lehet hogy van rajta nem IC kocsi is.
Az állomáson folyamatosan mondja a hangosbemondó hogy honnan mi hova megy, illetve vannak kijelzők is amin láthatod az adatokat.
A helyjegyen rajta van a kocsi és a hely száma
A kocsi ajtaján rajta van a a kocsi száma. Felszállhatsz bármelyikbe, nem kell rohanni végig kivül, át tudsz menni a vonaton belül is a te kocsidba.
Innen le tudod tölteni Miskolc Tiszai térképét:
1. Felszállsz a vonatra.
2. Megvárod, amíg oda ér, ahova utazni akarsz.
3. Leszállsz a vonatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!