Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi számít rizikós átszálási...

Mi számít rizikós átszálási időnek?

Figyelt kérdés

Bécs(weidling) 20 perc van az átszálásra.

Nem ismerem ezt a vasútállomást. Ez rizikosnak szamít? Vagy 20 perc alatt meglehet találni a vonatomat?

júl. 28. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem 5 perc is már
júl. 28. 21:33
 2/7 nb2019 ***** válasza:
100%
20 perc alatt biztosan meg lehet találni mindent. A kérdés, hogy van-e késés, ami a 20 percet rövidíti.
júl. 28. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
A 20 perc elég rizikós. Ha Mávval mész odáig, akkor az egy óra sem biztos, hogy elég átszáLLni, annyi a késés mostanában.
júl. 28. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól is, milyen vonattal mész milyen vonathoz. Nem mindegy, hogy egy jól karbantartott 50 km-rs mellékvonalról mész be egy állomásra, vagy egy 300 km-t megtévő vonattal egy olyan vonalon, ami tele van egyéb vonatokkal.

Egyébként a 20 perc unatkozásra is elég lehet, nem egy bonyolult állomás: [link]

júl. 29. 00:09
 5/7 anonim válasza:
100%

Attól függ, mert pl Flinders Street állomás esetében ha nem sikerül az átszállás akkor max vársz kb 10 percet csúcsidőben és mehetsz a dolgodra.

A kérdés az, hogy a jegyed konkrétan 1 db szerelvényre szól, vagy napijegy, vagy adott távra szól?

júl. 29. 01:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Magyarországról érkezik a vonatod Bécsbe? Ha igen, akkor biztosan fog késni 20 percet, és érdemes eggyel korábbival menned.
júl. 29. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5 perc alatti átszállással nem is tervez a máv, de én még a 10-et is rizikósnak mondom. 7 percest az esetek 60%-ában lekéstem, de szerencsére félóránkénti járatra, szóval nem volt túl nagy érvágás. A túloldalon a 20 percest mindig elértem, bár az egy lepukkant mellékvonal ahol csoda hogy jár egyáltalán vonat, nincs mi bezavarja ami miatt késne.
júl. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!