Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestről Hatvanba kell...

Mad Max2 kérdése:

Budapestről Hatvanba kell menjek vonattal, kb 25 éve nem űltrem vonaton, hogy van most a jegyvétel?

Figyelt kérdés

Mikor utoljára vonatoztam, kb 25 éve lehetett, akkor kilóméter alapján adtáka jegyet és aztán felszálltam valamelyik aznapi vonatra ami arra ment amerre menni akartam.

Most ez hogy van?

Bocs, de tényleg 25 éve vonatoztam utoljára:D

#vonatjegy #vonatjegy vétel #vonatjegy ár
2024. júl. 20. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van ugyanúgy a kilométer alapú tarifa, ami úgy megy mint 25 éve.

Vannak azóta megyei napijegyek, aminek 1000 Ft darabja, minden megyére venned kell egyet amit a vonat érint a kiindulási és célállomás között. Ez 24 óráig korlátlan utazásra érvényes, úgyhogy ha 24 órán belül vissza is mész, szinte biztosan jobban jársz ezzel. Ez a vasút mellett helyközi buszokon is érvényes.

Illetve van országos napijegy ami 5 megyei ára és az egész országban oda mész vele ahova akarsz 24 órán keresztül. Ez akkor éri meg ha keresztül mész az egész országon. Ez is érvényes helyközi buszokon is.

2024. júl. 20. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:
mennyi egy teljesárú jegy Hatvanba Budapestről?
2024. júl. 20. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a weboldalon vagy a MÁV appban meg tudod nézni a menetrendet, amihez a jegyárat is kiírja és meg is tudod venni a jegyet (online megvásárolva 5 %-al olcsóbb a jegy): [link]
2024. júl. 20. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1300 Ft. Úgyhogy ha vissza is jössz aznap, a két napijegy (Pest és Heves) jobb, 600 Ft-ot spórolsz. Ha több mint 24 óra múlva mész vissza, akkor viszont a teljesárú menetjegy a jobb választás.
2024. júl. 20. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget
2024. júl. 20. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
34%
Hány éve vonatoztál utoljára? Nem deült ki a kérdésből.
2024. júl. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!