Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Volánnál megtudom csinálni...

A Volánnál megtudom csinálni ha van Pest vármegye bérletem?

Figyelt kérdés
Vácon szállok fel a buszra. Bánkig utazok. Penc acsai elágazástól tudom kérni a jegyet? A pénztárban kitudják így adni? Ha nincs pénztár a buszvezető nem tudja?
júl. 18. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Buszon jelenleg még nem megoldható, hogy a bérletet mellé csatlakozó jegyet vegyél, a teljes útra jegy kell. Vonaton már működik a csatlakozó jegy. Ez egy technikai probléma, ami meg fog oldódni, amint a Volánbusz jegykiadó rendszerét átállítják a MÁV-os rendszerre. Néhány Nógrád vármegyei vonalon már tesztelik, talán ősszel már országosan menni fog. Én azért örülök ennek, mert végre kidobják a kőkorszaki, csigalassú, gyakran meghibásodó automatákat, amire a kártyás fizetést is úgy kellett ráhekkelni.
júl. 18. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem már Fejér-Tolna megyében is sikerült buszjegyet vennem a MÁV appból, úgyhogy már nem csak Nógrádban tesztelik. Amúgy, bár hivatalosan nincs ilyen, a legtöbb sofőr mégis kiadja így a jegyet, a fiam többször utazott így.
júl. 19. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!