Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért várják el az emberektől,...

Miért várják el az emberektől, hogy átterjenek a közössegi közlekedésre ha kb 50éves lemaradásba van a máv?

Figyelt kérdés
Ma adtam neki egy esélyt, 1órás késés, ic kocsire vettem direkt drágább jegyet. A klima meleget fujt. Más baj nem volt...
2024. júl. 15. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Jóval olcsóbb, mint kocsival közlekedni, és sokkal jobb, mint 10 -15 éve volt.
2024. júl. 15. 21:45
 2/16 Justinianus ***** válasza:
58%
Legalább akkor tudod, mit érez egy épeszű ember egy ilyen nyomorékkal szemben, aki erre veri, hogy naponta ideírja. :)
2024. júl. 16. 00:56
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem várják el, mindenki azt csinál, amit akar. Én pl. használom a MÁV-ot, és nem mondanám 50 évesnek a lemaradást, a Deutsche Bahn sokkal sz*rabb.
2024. júl. 16. 07:37
 4/16 anonim ***** válasza:
33%

A MÁV szétrohasztása tudatos döntés, a vidék rombolásához szükséges.

Aki szerint a MÁV jobb, mint 10-15 éve volt, az vagy mostanában nem ült vonaton, vagy 10-15 évvel ezelőtt.

2024. júl. 16. 08:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Pont ezért lett csökkentve az ára, hiszen ha már nem tudják rendberakni, annyira olcsóvá tették, hogy pusztán az ára miatt így is vonzó legyen. Egy tank üzemanyag árából egy hónapig oda mész ahova akarsz, azért ez az ajánlat verhetetlen, a balcsira meg autóval se jutsz el rendesen. Vonattal se, de az ára miatt inkább azzal megy az átlag ember.
2024. júl. 16. 09:11
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Nincs az a vis maior helyzet, hogy tömegközlekedésre szálljak, még a gondolat is undorító.
2024. júl. 16. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
#4 Pedig én 18 éve vonatozok heti szinten és jobb.
2024. júl. 16. 09:24
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
#7 Én utasként vonatozok heti szinten, és rosszabb. Mondjuk ahogy hallom a vonaton a kalauzok beszélgetéseit, ők is egyre embertelenebb körülmények között dolgoznak, de a neten nem írhatják ezt meg.
2024. júl. 16. 09:34
 9/16 anonim ***** válasza:
#8 Igen. Nekem német kalauz is mondta, hogy sz*r a pálya, kevés az ember, azért késik órákat Németországban is az ICE.
2024. júl. 16. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Az biztos, hogy Budapest környékén sokkal jobb, mint volt. Tatabánya, Balaton felé az utóbbi egy - két évben és a kétezres évek közepén. A járművek minőségének változása lenyűgöző.
2024. júl. 16. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!