Hol találok normális menetrendet, ahol le van írva, hogy Újpesttől a Mogyoródi Aquaworld-ig mikor mennek buszok?
Az országbérlet érvényes erre a buszra is.
↑ 9-es! Nem értem, miért kell ’lassan meglenni’.
A [link] oldalon:
1.) Rákattintottam arra, hogy „Csak busz járatok”
2.) A Honnan? mezőbe annyit írtam, hogy újp és a legördülő menüben Budapest, Újpest-Városkapu XIII. kerület-re kattintottam
3.) A Hova? mezőbe annyit írtam hogy mogyoród a és a legördülő menüben Mogyoród, AQUARENA-ra kattintottam.
4.) A naptárban egy napra kattintottam, történetesen július 18-ára.
5.) A KERESÉS-re kattintottam.
Néhány másodpercet vett igénybe, és ott volt a napi mentrendi lista. Megnézhető az útvonal megállólista, akár térképen is.
Ott a mentjegy ár is, ha igénybe vehető kedvezmény, akkor a Kedvezmények-re kattintva kiválasztható a kedvezmény, és annak megfelelő jegyárat mutat.
Gondolom, hogy nem átszállással szeretnél utazni, így a Rendezés – nél az Átszállások szerint-re kattintottam, így az elején, indulási idő szerint, az átszállás nélküli esetek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!