Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol találok normális menetrend...

Hol találok normális menetrendet, ahol le van írva, hogy Újpesttől a Mogyoródi Aquaworld-ig mikor mennek buszok?

Figyelt kérdés
Nem találtam neten ilyet, hogy milyen sűrűn megy. Csak mindig az aktuálist adta be. Az országbérletet elfogadják ezen a járaton?

2024. júl. 15. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2024. júl. 15. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az országbérlet érvényes erre a buszra is.

2024. júl. 15. 13:11
 3/13 A kérdező kommentje:
Ez ok, de most a tanítási szünet vagy a munkanap menetrendet kell nézni?
2024. júl. 15. 13:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Kérlek valaki segítsen! Nagyon nem egyértelmű, hogy a tanítási szünetet vagy a munkanapot kell nézni?
2024. júl. 15. 15:27
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Keleti - Káp.megyer között közlekedő 230-as busz is jó neked, minden óra 05-kor indul a Keletitől, Újpest központban óra 35-kor van hétköznap. De ha BudapestGoban, de akár Google mapsen megtervezed, a beállított napi menetrenddel fogja úgyis mutatni. OB a 230-ra érvényes
2024. júl. 15. 15:36
 6/13 A kérdező kommentje:
A 230-as nem jó. Az nem a Mogyoródi Aquaworldbe visz, hanem Káposztásmegyerre.
2024. júl. 15. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
3! 4! Tanítási szünetet. De ha az 1-es válaszbeli linket használod, akkor dátumot kell választanod, és kiválogatva, csak azon a napon közlekedő járatokat mutatja.
2024. júl. 15. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, Aquaworldre koncentráltam, te pedig az Aquarénába szeretnél menni. De azt is érdemes leírnod, hogy Újpesten belül honnan indulsz, esetleg honnan érkezel oda.
2024. júl. 15. 18:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Újpest Városkaputol megyek, de köszönöm lassan megvagyok. Szóval tanítási szünet alapján van. És a mogyoródi aquaaréna oldala is ezt mutatja.
2024. júl. 15. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

↑ 9-es! Nem értem, miért kell ’lassan meglenni’.

A [link] oldalon:

1.) Rákattintottam arra, hogy „Csak busz járatok”

2.) A Honnan? mezőbe annyit írtam, hogy újp és a legördülő menüben Budapest, Újpest-Városkapu XIII. kerület-re kattintottam

3.) A Hova? mezőbe annyit írtam hogy mogyoród a és a legördülő menüben Mogyoród, AQUARENA-ra kattintottam.

4.) A naptárban egy napra kattintottam, történetesen július 18-ára.

5.) A KERESÉS-re kattintottam.

Néhány másodpercet vett igénybe, és ott volt a napi mentrendi lista. Megnézhető az útvonal megállólista, akár térképen is.

Ott a mentjegy ár is, ha igénybe vehető kedvezmény, akkor a Kedvezmények-re kattintva kiválasztható a kedvezmény, és annak megfelelő jegyárat mutat.

Gondolom, hogy nem átszállással szeretnél utazni, így a Rendezés – nél az Átszállások szerint-re kattintottam, így az elején, indulási idő szerint, az átszállás nélküli esetek vannak.

2024. júl. 15. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!