Hogy lehet ennyire ostoba a MÁV alkalmazás?
Vasárnap nézek vonatot, amelyen lehet kerékpárt szállítani Budaörs - Budapest Keleti kötött.
Kelenföld és a Keleti között kidob vonatokat 7 óra 29-kor és 50-kor.
Na de, ha átállítom Budaörs - Keleti viszonylatra, akkor ezeket fel sem ajánlja, hanem csak nonszensz ostobaságokat, mint Déliből kettes metró (biciklivel köszi...)
Pedig a Budaörsről 6:47-kor induló vonattal simán elérhető a 7:29-es, a 7:17-kor indulóval meg a következő.
Mit csinálok rosszul? Hogy lehet beállítani, hogy jó legyen? Természetesen nem áll szándékomban kétszer, külön-külön megvenni a kerékpárjegyet.
#8 Legyen hát igazad.
Nagyonkérlek, meltóztass írásban fél percet rászánni arra, hogyan kell megoldani ezt a teljesen evidens, ötödik osztályosok számára is könnyen kezelhető helyzetet.
Néha azért van gond az appal is. Beírtam, hogy Bp. Déli-Veszprém, Győrön át. Javaslat: Bp. Déli-Kelenföld-Győr-Kelenföld-Székesfhérvár-Veszprém.
Győr valóban benne volt. Ez kb. 2 éve történt.
#13 LOOOL 😂😂😂😂 Ez kész. A jegypénztárban pontosan ugyanazt látja az ügyintéző, amit én a MÁV Appban.
Mielőtt fellengzősködöl, nézz magadba, mert lóf@$zt nem tudsz.
Van egy olyan mező az alkalmazásban, hogy "Érintve?". Ide Ferencváros állomást beírva feldobja lehetőségként egy átszállással történő megoldásként a 6:47 - 7:29 vonatokat.
Tudom, fapados, gagyi megoldás, és valószínűleg nem is működik minden viszonylaton (például itt sem ajánlja fel a Budaörsről 7:17-kor indulóval vonatot), de a semminél jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!