A mobiljegy alkalmazáson buktam a bérlet árát?
Figyelt kérdés
Megvettem a pest vármegye bérletet amit csak scannelni lehet, viszont mivel én a vonathoz is azt használom, így a QR kód felmutatós megoldás lenne nekem kézen fekvő. Buktam az összeget?jún. 13. 14:30
1/6 anonim válasza:
Az alkalmazásokban megvásárolt – fel nem használt – menetjegyek a vásárlástól számított 30 napon belül visszaválthatók. A mobiljegy a tervezett indulási időpont – azaz a QR-kóddal történő érvényesítés (validálás) – előtt, a mobilbérlet pedig az érvényesség kezdete előtt váltható vissza az applikációban (de csak ott!).
2/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csak scannelni lehet, van qr kód is. Országbérletet is tudsz venni BudapestGO appban
3/6 anonim válasza:
Én még ott nem vettem bérletet. Hogy néz ki? Van rajta QR kód? Ha van, akkor azt a vonaton a kalauz a gépjével le tudja csipogtatni.
4/6 anonim válasza:
A mobiljegyeket nemcsak szkennelni lehet, ha a jegy nevére kattintasz, előjön egy QR kód, azt olvassa be a kalauz. A BKK ellenőr is azt szokta kérni újabban, nem az animációt, ami a szkenneléskor előjön. Nekem először az ellenőr mutatta meg, hogy hozzam elő.
5/6 anonim válasza:
Amúgy bukni biztos nem buktad az összeget, mert bármely módon, bármely pénztárból, automatából, alkalmazásban vásárolt bérlet érvényes minden szolgáltató járatain. Ha nem tudod, hogyan, majd a kalauz megmutatja, nyugodtan felszállhatsz vele a vonatra.
6/6 anonim válasza:
A részletekre kell rányomni és ott van egy olyan gomb, hogy jegykód megtekintése. Azt olvassa le a kalauz, meg a Volánbusz validátora. Egyedül a BKK-nál kell neked leolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!