Vidéki buszokra milyen alkalmazással és hogyan lehet mobiljegyet venni?
Jó napot, új vagyok az online jegyvásárlásban, mindent eddig személyesen vettem a sofőrtől vagy állomáson..
Azok az alkalmazások amiket kerestem eddig, csak városi jegyet adtak, de látom ahogy páran mobiljegyet használnak és leolvassák a QR kódot a busz oldaláról itt vidéken is. Én is ki szeretném próbálni, mert hallottam, hogy vidéki buszokhoz elég jól működik ez a rendszer, de tényleg nem találom hogy hogyan és honnan lehet jegyet venni.
Köszönöm a segítséget!
Ugyanazokban az appokban tud helyközi jegyet is vásárolni, ahol városit is, csak a városnál válassza a “Volánbusz helyközi” lehetőséget. Itt meg tudja vásárolni a szükséges távú jegyet.
Ha nem tudja, hány km az út, amit megtenne, használja a menetrendek.hu utazástervezőt és kerekítsen felfelé.
Használható appok a jegyvásárláshoz:
Közlekedési Mobiljegy
Budapest Go
Simple
Vox Pay
Appok, amikkel lehet mobiljegyet venni (Volánbusz helyközi/interurban takarja a helyközi járatokat, ahol távolság alapján vehető a jegy): [link]
Bizonyos Pest megyei és távolsági járatokra itt is vehető (PDF formátumban kapod meg a jegyet, amit meg kell mutatni a sofőrnek, telefonon is lehet): [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!