Nemzetközi vonatokon lehet füstmentes (hevítős) dohányzóeszközt használni?
Nem! Ugyanúgy büdös.
A dohányos oldja meg, egyéni probléma. Bírja ki vagy szálljon le útközben és utána menjen a következővel.
Nézd, nem fogod bemagyarázni nekem hogy én (meg az emberek többsége) mit tartok büdösnek.
Oké, ízlések és pofonok. Nem azt mondom, hogy nem büdös a hevítős, csak hogy a rendes cigi sokkal rosszabb.
Amúgy meg én meg ezeket az erős sportdezodorokat tartom veszett büdösnek és marha sokszor találkozok a szaggal a liftben pl. Sosem használok ilyeneket, helyette normális parfümöt fújok magamra.
Azért nem érzed büdösnek mert már hozzászoktál. Én miután elköltöztem anyáméktól (aki erős dohányos volt) akkor jöttem rá hogy milyen illtos is a világ és mennyire büdös a cigi. Teljesen tönkretette a szaglásomat a passzív dohányzás.
Nade a kérdés lényege az hogy a nemdohányzók védelméről szóló törvény rendelkezik erről a témáról és az alapján semmiféle dohányterméket nem lehet használni, fogyasztani, füstölni, párologtatni sem a vonatokon, sem az állomásokon. Pont. Elég szomorú hogy bagósként és bagós párjaként ezt nem tudjátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!