Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonatra hol lehet jegyet...

Vonatra hol lehet jegyet váltani és az államáson belül mi alapján találom meg a vonatot?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés de életemben kb 3szor ültem vonaton, így nem tudom mi a menete mert buszon mindig a sofőrnél vettem jegyet, illetve a busznál ki van írva az elejénél hogy honna hova megy.

Ha jól emlékszem akkor a vonatállomáson jegypénztárban vettem jegyeket de ez már több mint 10 éve volt és nem egyedül voltam.

A Kőbánya-kispest vasútállomáson van jegyautomata?

A pénztár mikor van nyitva?

Lehet kártyával fizetni?

A jegy adott járatra vagy adott útvonalra érvényes?

A vonaton csak a száma van rajta vagy az uticél is?

Mi az hogy IC 614 Nyirség, IC 734 Napfény, IC 658 Tokaj?

Ha valaki jártas benne az jo lenne ha lépésről lépésre leírná nekem. Kp nem lesz nálam csak kártya.

Sok kérdésem van még, a google térkép útvonaltervezőjében nézem a menetrendet és sok mindent nem értek. Néhány vonat nem áll meg kb sehol csak 2 helyen, más vonatnál át kell szállni amire alig van 5-6 perc. Tényleg sokat késnek a vonatok?

jún. 30. 20:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
júl. 1. 00:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"A bisztroban lehet vasarolni akkor is ha nem az 1.osztalyra veszek jegyet?" - Lehet.

"ugy értem ha odamegyek akkor nem buntet meg az ellenőr hogy mit keresek az elso osztalyon?"

-Nem büntet meg, bárki használhatja a bisztró részt, be ia szokták mondani a vonaton.

"Gondolom a kocsik kozt at lehet menni mert kulonben kocsinkent kellene kalauz" - Jól gondolod.

júl. 3. 17:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!