Szeged trolibusz?
Figyelt kérdés
Falusi vagyok és most szeptembertől Szegedre kell bejárnom. Sosem troliztam még, de most kénytelen leszek. Láttam vannak jegy és bérlet váltó automaták. Az érdekelne ez hogy megy, miben tér el a sima busztól. Megveszem a bérletem és fel kell mutatni amikor felszállok, vagy be kell olvastatni? Köszi, ha segítesz2024. jún. 27. 10:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan, mint a sima busz, bár csak Budapesten troliztam.
2/5 anonim válasza:
Ha elsőajtós felszállás van, fel kell mutatni, ha nincs, csak az ellenőrnek kell, egyébként elég, ha nálad van a bérlet.
3/5 anonim válasza:
Szegeden nincs elsö ajtós. Semmiben nem tér el a buszozástól.
4/5 anonim válasza:
Akkor azt csak a Covid alatt alkalmazták.
5/5 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam. Akkor csak veszek bérletet és semmi dolgom vele csak nálam legyen.
2024. jún. 27. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!