Honnan kéne tudnom, hogy a 4es 6os villamos melyik irányba, merre megy?
Figyelt kérdés
Ott van egymás mellett, sose tudom, hogy melyik irányból szálljak fel. A metró esetében ez egyértelmű.2024. jún. 25. 19:13
11/19 anonim válasza:
A tàbkákon az irány és az összes érintett megàlló szerepel.
12/19 eddiboy válasza:
A villamos kijelzőin ott az irány. Széll Kálmán tér vagy Újbuda-központ (4) / Móricz Zsigmond krt. (6). Ezt csak meg tudod nézni előre, hogy neked melyik irány kell.
13/19 anonim válasza:
"De honnan kéne tudjam, hogy az ahol én vagyok onnan nekem jobbra vagy balra kell menni."
. Mondjuk onnan, hogy megnézem azt a nyomorult menetrendet...
Most Lőkösházán én sem tudnám, melyik irányba megy a busz Békéscsabára.
14/19 anonim válasza:
Kérdező, nem értem a problémádat. Én győriként kerültem föl Bp-re egyetemre és sosem okozott ez problémát.
Pont a Jászai Mari térnél tábla nélkül is egyértelmű, mert látod, merre van a Duna ill. a Margit híd.
15/19 anonim válasza:
Csak erről a vonalról találtam használható táblát, de ennél több a metróban sincs.
16/19 anonim válasza:
"A metró esetében ez egyértelmű"
A 4-6-oson is ki van írva az elejére,hogy hova megy:
pl.Széll Kálmán tér,Móricz Zsigmond körtér,vagy Újbuda központ.
17/19 anonim válasza:
A Jászaival kapcsolatban pont butaságot mondtál, mert a Dunával tudsz tájékozódni. Egyébként alap térképtudás kell az irányokhoz. Ha már olyan távolról elindulsz ide, akkor ilyen alaptudás nélkül nem kéne elindulni. Már bocsánat!
18/19 eddiboy válasza:
#17: #14 Pont ugyanezt írta a Jászairól.
19/19 anonim válasza:
Nem is a 14-es lett leszólva emiatt. *Szemforgatás!*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!