Mi lesz a MÁV következő menetrend / útvonaltervező programjának a neve? Lehetséges, hogy annak is női neve lesz? Tippeljetek.
Figyelt kérdés
Az lenne az igazi, ha valaki véletlenül eltalálná 🤣
Volt régen az ELVIRA
Most van az EMMA
Mi lesz a következő? ÉVA? Vagy talán ESZMERALDA?
jún. 25. 08:40
2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy mindkettő rövidítésekből tevődik össze, de szerintem az Emmánál már direkt úgy hozták össze, hogy a rövidítés női név legyen, hamár az ELVIRA az lett 🤣 Ha marketinges lennék a MÁV-nál és kellene mégegy, akkor harmadszorra is női nevet hoznák ki belőle 😉
jún. 25. 08:49
3/9 A kérdező kommentje:
VIKTOR
Vasúti Információ Központi Tároló Országos Rendszer
Esetleg ha valamit beintegrálnánk akkor lehetne VIKTORIA: Vasúti Információ Központi Tároló Rendszer Integrált Adatbázisa
jún. 25. 09:08
4/9 anonim válasza:
"Az ELVIRA véletlen mozaikszó."
persze, tök véletlen kijött egy női név.
5/9 anonim válasza:
Az ilyen nevek soha nem véletlenül jönnek ki, direkt így találják ki őket. Ld. ELVIRA, EMMA, FLIRT, KISS stb.
6/9 anonim válasza:
Amúgy Elvira van úgy 20-25 éve. Nekem anno volt CD-s verzióm is belőle, amikor még nem volt annyira elterjedt az internet. Most lett EMMA. Talán 20-25 év múlva lesz új.
7/9 anonim válasza:
Központi Utastájékoztatási Rendszer Vasúti Adatbázisa ;)
8/9 A kérdező kommentje:
#7: :D Ez mindent visz :D
Lehetne a BKK Futár új neve (a #7-es mintájára :D ):
ELektronikus Busz Adminisztrációs SZolgáltatás
jún. 25. 17:45
9/9 anonim válasza:
A FUTÁR is mozaikszó.
A MÁV-Start neve majdnem Szevasz (Személyszállító Vasúti Szolgáltató) Zrt lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!