Miért kopnak el az új fajta papír alapú bérletek?
Figyelt kérdés
Amióta az új fajta bérletek vannak állandóan elhalványulnak hó végére. Mit lehet tenni azért hogy ez ne történjen meg? A bérletem nem sérül, nem éri hő, nem tudom miért kopik ennyire.2024. jún. 20. 16:17
1/5 anonim válasza:
Mert ezek hőpapírból vannak már, nem olyan hagyományos papírból.
Sokmindent nem tudsz tenni, én februárban vettem szemeszter bérletet, de már alig látszik az érvényességi idő (07.05.) vége...
Ez van...
2/5 anonim válasza:
Semmit nem lehet tenni, az olcsó módszer ezzel jár.
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg sajnálom ezt, mert így hó végére nem tudják beolvasni a kódomat. Ha valaki tud rá más módszert azt nagyon megköszönom, ha leírja...
Azért köszönöm a válaszokat, legalább tudom hogy nem én velem van a baj
2024. jún. 20. 16:34
4/5 anonim válasza:
Maximum annyit tudsz tenni, hogy a bérletet nem sokkal az érvényesség kezdete előtt veszed meg (így kevesebb ideje marad kopni) és átlátszó tokban tartod, amiből csak lejárat után veszed ki. Ha ez sem segít, megfontolhatod a telefonos bérletre átállást: megveheted a MÁV appban (nem kell internet a bemutatáshoz), vagy ha ott nem érhető el, valamelyik mobiljegyes appban (kell internet a bemutatáshoz): [link]
5/5 anonim válasza:
Sajnos bizonyos átlátszó műanyagtokokat sem kedvelnek a hőpapírok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!