Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért kopnak el az új fajta...

Miért kopnak el az új fajta papír alapú bérletek?

Figyelt kérdés
Amióta az új fajta bérletek vannak állandóan elhalványulnak hó végére. Mit lehet tenni azért hogy ez ne történjen meg? A bérletem nem sérül, nem éri hő, nem tudom miért kopik ennyire.

2024. jún. 20. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezek hőpapírból vannak már, nem olyan hagyományos papírból.

Sokmindent nem tudsz tenni, én februárban vettem szemeszter bérletet, de már alig látszik az érvényességi idő (07.05.) vége...

Ez van...

2024. jún. 20. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem lehet tenni, az olcsó módszer ezzel jár.
2024. jún. 20. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Tényleg sajnálom ezt, mert így hó végére nem tudják beolvasni a kódomat. Ha valaki tud rá más módszert azt nagyon megköszönom, ha leírja...

Azért köszönöm a válaszokat, legalább tudom hogy nem én velem van a baj

2024. jún. 20. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Maximum annyit tudsz tenni, hogy a bérletet nem sokkal az érvényesség kezdete előtt veszed meg (így kevesebb ideje marad kopni) és átlátszó tokban tartod, amiből csak lejárat után veszed ki. Ha ez sem segít, megfontolhatod a telefonos bérletre átállást: megveheted a MÁV appban (nem kell internet a bemutatáshoz), vagy ha ott nem érhető el, valamelyik mobiljegyes appban (kell internet a bemutatáshoz): [link]
2024. jún. 20. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos bizonyos átlátszó műanyagtokokat sem kedvelnek a hőpapírok :(
2024. jún. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!