BKK buszjáratain fel kell mutatni az országbérletem felszálláskor?
Nem vagyok helyi lakos, de amikor a városban járok akkor mindig elbizonytalanodok amikor BKK buszra szállok.
Volánbuszon egyértelmű hogy le kell olvastatni például.
Van sofőr aki egyáltalán nem figyel a felszállókra, volt akitől a busz beindítása előtt megkérdeztem hogy fel kell-e mutatni (mondta hogy nem), aztán volt egyszer aki visszaszólt nekem miután leültem, mert neki pont nem mutattam fel.
Ez függ-e első ajtós felszállástól is, vagy csak az ország/vármegyebérletet kell felmutatni?
Más bérletet/jegyet fel kell mutatni?
Köszönöm a segítséget, kérlek ne nézzétek hülyének aki még nem is vidéki paraszt, csak nem itt lakik.
Első ajtós járaton fel kell mutatni, ez országbérlettől független, a BKK bérletet, érvényesített jegyet is. (Korábban lettek az EAF járatok bevezetve, mint az Országbérlet.)
Ha nem első ajtós a járat, akkor bármelyik ajtón felszállhatsz, és csak az ellenőrnek kell megmutatni, ha ellenőrzés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!