B kategóriától autóbusz vezetői vizsgáig mennyibe fog kerülni? És mennyi idő kb. volt aki most tette le? megéri?
Mivel a C. kategória már kihagyható, így olcsóbb lesz az egész, bár a D. kategória a legdrágább az összes közül. A relatíve olcsónak számító Csigavérnél is bőven 600 ezer fölött van + kell GKI, ami szintén 300-400 ezer körül mozog, szóval lazán 1 milla, vagy több. Aztán vannak még ilyen apróságok, mint a PÁV, ami most 21 ezerbe fáj.
Hogy megéri-e, neked kell eldönteni. Lehet BKV-nál, Volánnál is csinálni a jogsit, akkor "ingyen" van, cserébe tanulmányi szerződést kell aláírnod, és X évig náluk dolgozni.
Én az MHSZ-nél szereztem az összes jogsimat, kivéve a segédmotorveuetőit(ez 60 évvel ezelőtt volt)azóta minden kategóriát használtam, baromira megérte. Igaz, külön még keléett TIR, ADR, de ezek már ujjgyakorlat.
javaslom szerezz meg minden fokozatot. Nálam a D, és a C+E hozott sokat a konyhára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!