Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol vegyem meg a vármegye...

Hol vegyem meg a vármegye bérletemet, hogy ne kopjon le két hét alatt?

Figyelt kérdés
Mindegy hol tárolom, mindig lekopik róla a festék. Online meg lehet venni, hogy a telefonomon legyen a kód?
jún. 7. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
A MÁV applikációban vedd meg, az működik teljesen offline is, meg ott elérhető az összes megyére. A Pest megyei és az országos változat elérhető többféle applikációban is, de azok nem működnek offline, ha útközben elfogy a neted vagy nincs térerő cseszheted.
jún. 7. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Máv app, évek óta lehet benne jegyet/bérletet venni, de ezt hirdetik is mindenhol, fura hogy nem tudtál róla eddig..
jún. 7. 16:57
 3/12 Justinianus ***** válasza:
100%

Online meg lehet venni?

Az a furcsa, hogy 500 évvel a nyomtatás felfedezése után tényleg használhatatlan, lekopó papír alapon így a XXI. század közepén még van...

jún. 7. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
A MÁV appot semmiképpen nem ajánlom. Előfordul ugyanis, hogy levonja a pénzt, de jegyet nem ad. Egy pár száz forintos jegynél még oké, de azért egy vármegyebérlet áránál nem mindegy.
jún. 7. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 mikor? Soha nem volt vele gondom. Csak ne hagyd el az applikációt a vásárlás folyamata közben, mert ha a telefonod kilövi az appot tranzakció közben azzal nem tud mit tenni. Persze ilyenkor visszajár a pénz, nem nyelik be, csak át kell fusson a bankon. Az ül rajta, nem a MÁV.
jún. 7. 22:26
 6/12 A kérdező kommentje:
És ezt az online jegyen ugyanúgy le lehet kezelni a buszokon?
jún. 8. 07:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
jún. 8. 09:17
 8/12 nb2019 ***** válasza:
100%

Ugyanúgy beolvassa az app-ból a kódot a leolvasó, mint a papír alapúnál.

Nekem se volt soha problémám még a MÁV-os appal, igaz én csak egyedi jegyeket vettem eddig benne.

jún. 8. 10:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Megvettem online a jegyet, ahogy mondtátok, de ezen teljesen más a kód, mint azon, amit a jegypénztárban adtak. Ezt a kódot is be tudja olvasni a validáló?
jún. 8. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenfélét be tud.
jún. 8. 14:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!