Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Magyarország 24 jegy nem...

Magyarország 24 jegy nem érvényes a budapesti metrókon igaz?

Figyelt kérdés
Illetve még egy kérdés, mert nem szoktam Pesten közlekedni. Ha két metrón átszállással utazom, két külön jegyet kell vennem? Vagy ha nem jövök ki közben az aluljáróból, egy jeggyel tudok utazni?
jún. 7. 09:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Közben látom van 30 perces jegy, így a második kérdésem már nem is aktuális.

Viszont alkalmazás letöltése nélkül, valami sima online felületen nem is tudok jegyet venni?

jún. 7. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az országos (meg a Pest vármegyei) napijegy nem érvényes a pesti tömegközlekedésre.

A metrók közötti átszállásra nem kell külön jegyet venni (nem is találkozol jegykezelő automatával), a vonaljegy-típusú és az időalapú jegyekből is elég egy egy metrók közötti átszállásos utazáshoz. Az időalapú jegyeknél ki is jöhetsz az aluljáróból, ha időben belefér.

Az online jegyvásárláshoz valószínűleg alkalmazás kell (ebben nem vagyok járatos, csak papírjegyet használok).

jún. 7. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! Papírjegyet bármelyik aluljáróban tudok venni? Kártyával is lehet fizetni?
jún. 7. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt vannak az automaták, pénztárak, ügyfélközpontok, viszonteladók: [link]

A nagy csomópontokban biztos van automata, kártyával szerintem mindegyiknél lehet fizetni (készpénzzel nem mindnél).

jún. 7. 11:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
jún. 7. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!