Csak engem idegesítenek halálra az ilyen emberek?
Pécs-Dombovár között nem kell helyjegyet venni. Iskoláscsoportok miatt màr nem jutott az IC kocsiba hely. Teljesen üres szinte az egész vagon, erre egy 60 valahány éves pasas rám néz, rámutat a velem szemben lévő helyre a négyesben és megérdezte, hogy odaülhet-e (nyilván neki helyjegye az nem volt). Én semmit nem mondtam neki, igyekeztem csúnyán, meg értetlenkedve nézni. Ha már mindenképpen kipécézett magának, legalább ülne átellenben, hogy elférjen a tèrdünk. Így végül fogtam magam és àtültem a külső ülésre. XD
És nem egy ilyen kellemetlenkedő hapsival volt dolgom. Pl: amikor közöltem egy másikkal, hogy "bocsánat, de én direkt az ablak mellé foglaltam helyet mert az applikációban lehet, és szeretnék odaülni." Erre még ő csattan fel, hogy komolyan nem mindegy? Nem, mert 3 táskám van és egy nagyon vastag kabàtom, amivel nem szeretnék a külső ülésen nyomorogni, ha nem muszáj.
Amúgy is irtó nagy bunkóságnak tartom, ha valaki az IC-n nem oda ül, ahova a helyjegye szól, de hogy még kötekedik is, amikor kérem vissza. XD Az más, amikor nagyobb csoportoknak meg pároknak tök idiótán kiosztja a helyeket, akkor én is megengedem, hogy máshogy üljünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!