Én lehetnék buszsofőr/villamossofőr/metróvezető egy külföldi, ázsiai országban?
Akkor nézegesd a TikTok buszvezető videóit,,,zömmel nők vezetik az óriási luxus távolsági buszokat. Csinosak, és baromi ügyesek.
szóval TikTok..-
aztán belátod, te soha nem leszel olyan jó, még ha fel is vesznek valahol...persze anyanyelvi szintű nyelvtudással.
Az, hoyg "ázsiai" ország igen tág fogalom, nézd meg térképen, hány ilyen van!
Másrészt az, hogy hol lehetsz buszvezetö és hol nem, az az adott államtól és a törvényektöl függ.
Egy ázsiai nyelvet megtanulni meg közel sem annyira egyszerü, mint gondolod, a legtöbb embernek még akkor is probléma, ha kifejezetten jó a nyelvtehetsége.
2-eskének!
"az hogy ázsai ország, igen tág fogalom"
Teljesen igazad van. Pontosan ezért adtam meg azokat oaz országokat, amik nekem passzolnának.
1-esnek:
Köszönöm hogy semmi olyanra nem válszoltál amire kíváncsi voltam.
Ázsiában is élnek európaiak, és ha ott élnek, akkor ott dolgoznak is, esetleg még tanulnak, de a lényeg, hogy ingyenes segélyből ott nem él meg.
Arra sincs tiltás, hogy akár járművezetőként dolgozzon, ha egyébként megfelel a feltételeknekegy tömegközlekedési eszköz vezetése nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot az inkább elképzelhető, hogy bizonyos helyeken kevés az alap szintű nyelvtudás, de ez már részletkérdés, azt írtad, nem gond megtanulni az ottani nyelvet.
Még Kínában is élnek magyarok, több YouTube csatornán is láttam már, ahol azt promózták, milyen szuper ott az élet (a részletek tanulmányozásába nem merültem bele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!