Pécsen Állatkerttő busz Barbakánig átszállás nélkül nyáron?
Én azért küldenék linkeket, ha leveszed a fejemet, akkor is :D
Tök feleslegesen másolgatnám be a számokat, ott van minden, olvashatóan, érthetően. Én is kis faluból származom, a világ vége mögött van kettővel, mégsem tévedtem el még Pécsen. Rohadt egyszerű ott közlekedni, mert mindenhonnan látszik a tv torony, úgyhogy be tudod magad tájolni hogy merre vagy.
Térkép:
Menetrendek:
Az Alagút nevü megállónál is leszállhattok, az még közelebb van a Csészényi térhez.
Azt javaslom, hogy vegyetek napijegyet, vagy
72 órás jegyet - árak: [link] - és menjetek a 34-es és 35-ös buszokkal pár kört fel le és ismerjétek meg a vonalat. A második körnél már képben leszel. Érdemes a tv toronyba is felmenni! Tettye szintén kötelező!
Ráadásul a gond az az, hogy amikor vége lesz az iskolának, akkor átállnak a nyári menetrendre, tehát most hiába is írnánk ide, vagy nézed meg, hogy pontosan mikor indulnak, ha iskolaszünetben mész, akkor addigra meg fog változni.
Oda a 34, 34Y, 35, 35Y buszok járnak, mindegyik érinti a Barbakánt, és aztán a városközpontot. A sima egyenesen megy, az Y körbe megy a Barbakán és az Állatkert között. Mikor odaérsz, fotózd be a kirakott menetrendet, hogy mikor indulnak lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!