Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pécsen Állatkerttő busz...

Pécsen Állatkerttő busz Barbakánig átszállás nélkül nyáron?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyiékkal megyünk Pécsre több napra. Nem tudom ott mi hogy van, néha mehetünk nagytesóimmal be városba is busszal. Mindig állatkerttől indulunk és oda is kell visszajutnunk, ahhoz lesz közel a szállás. Nem ismerem Pécset, falun lakunk nem szoktam buszozni sem, helyben van a suli is, ha megyünk akkor autóval. Néztem neten, de 34\35 meg Y és mégse írja hogy szálljak le vagy fel. Na tehát azt szeretném hogy vagy 9-10 óra felé vagy este 18-óra felé ami bemegy a városba pl Barbakán, Bazilika, vagy a Dzsámi ahol van a nagy tér, és 2 óra múlva vissza is szeretnék jutni, akkor mikor és hol tudunk fel és leszállni. Köszönöm a segítséget! Néztem térképet meg mindent, de nekem olyan konkrét kell, hogy pl 9:24 állatkertnél felszálltok a 99es buszra, 6 megálló Barbakán kb 23perc leszálltok, 13:01 jön vissza a 99es busz és felszállsz egyenesen visszavisz az állatkerthez. Bocsi ha zagyva lett, de nem linkeket várok most.

2024. máj. 6. 17:30
 1/6 anonim válasza:
menetrend.app-ban megtalálod az útvonalakat, megállókat és térkép is van benne. Most beírtam gyorsan egyet, de annyi a menete hogy rákeresel a megállóra, ott lesz az összes busz és megálló időponttal, erre számoljatok rá mindig plusz/mínusz 5 percet. Most egy példa: 19:24-kor megáll egy 34Y-onos busz az Állatkert nevű megállóban, és a Barbakán nevű megállóban megáll 19:38-kor. Más a menetrend munka- és szabadnapokon, ezt is vegyétek figyelembe. Ennél konkrétabbat nem tudok mondani, mint ami az alkalmazásban van.
2024. máj. 6. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azért küldenék linkeket, ha leveszed a fejemet, akkor is :D

Tök feleslegesen másolgatnám be a számokat, ott van minden, olvashatóan, érthetően. Én is kis faluból származom, a világ vége mögött van kettővel, mégsem tévedtem el még Pécsen. Rohadt egyszerű ott közlekedni, mert mindenhonnan látszik a tv torony, úgyhogy be tudod magad tájolni hogy merre vagy.

Térkép:

[link]

Menetrendek:

[link]

[link]

Az Alagút nevü megállónál is leszállhattok, az még közelebb van a Csészényi térhez.

Azt javaslom, hogy vegyetek napijegyet, vagy

72 órás jegyet - árak: [link] - és menjetek a 34-es és 35-ös buszokkal pár kört fel le és ismerjétek meg a vonalat. A második körnél már képben leszel. Érdemes a tv toronyba is felmenni! Tettye szintén kötelező!

2024. máj. 6. 19:26
 3/6 anonim válasza:
100%

Ráadásul a gond az az, hogy amikor vége lesz az iskolának, akkor átállnak a nyári menetrendre, tehát most hiába is írnánk ide, vagy nézed meg, hogy pontosan mikor indulnak, ha iskolaszünetben mész, akkor addigra meg fog változni.

Oda a 34, 34Y, 35, 35Y buszok járnak, mindegyik érinti a Barbakánt, és aztán a városközpontot. A sima egyenesen megy, az Y körbe megy a Barbakán és az Állatkert között. Mikor odaérsz, fotózd be a kirakott menetrendet, hogy mikor indulnak lefelé.

2024. máj. 7. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm az összes választ. Remélem nem tévedünk el nagyon. Nincs mobilnetünk. Ezért akartam képernyőfotózni. Egyébként nyáron kevesebb vagy több a busz? Jegyet buszon is lehet venni, vagy újságosnál? A 72 órás az jó is lenne, mert máshova ugyis kocsival megyünk a mama miatt. Tettye és a Havi hegyi templom is progi lesz, meg még sok minden.
2024. máj. 8. 12:36
 5/6 anonim válasza:
Nyáron kevesebb busz van. 1 buszjegy újságosnál/dohányboltban 400ft, a buszon 500ft. 1 db 72 órás jegy 2800ft.
2024. máj. 8. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Találtam is egy terképet hogy hol lehet jegyet venni.
2024. máj. 8. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!