Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet arról infót szerezni,...

Lehet arról infót szerezni, hogy holnap a Kőbányai állomáson 9:41-kor induló Debrecenbe tartó interrégió vonat melyik vágányról indul?

Figyelt kérdés

10 percem lesz az átszállásra elvileg...

Kicsit fosok 😬

márc. 21. 21:11
1 2
 1/12 Justinianus ***** válasza:
100%

Ahogy az összes Cegléd felé, ez is a 4. vágányról.

Székesfehérvár felől pedig a 8. vágányra érkezel.

márc. 21. 21:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
márc. 21. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1-2: Nyugati felé

4-5: Nyugati felől

8: S36/G43

A 8 felettiek nem használatosak, a 8 alatti nem említettek meg teherforgalomra vannak.

márc. 21. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kőbányán 3 állomás is van: Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Kőbánya-Kispest. (Igaz az első csak megállóhely). A konkrét vonat alapján egyértelmű a kérdés, mert a debreceni IR csak Kőbánya-Kispesten áll meg, de máskor pontosabban tedd fel a kérdést, mert lesz, aki beleköt, és nem ilyen fimoman magyarázza el, mint én.
márc. 22. 07:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést
márc. 22. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Holnap? Sokszor indulás előtt 1 perccel közlik végre, hogy melyik vágány.
márc. 22. 14:07
 7/12 10 deka farhát ***** válasza:
100%

3-asnak egy kis szőrszálhasogatás, a kérdező most ne figyeljen, mert csak összezavarodik :)

A "nem említett" vágányok közül a 3. és 7. már régóta nem is létezik! Szóval ebből a szempontból csak a 6. vágány az érdekes, amellett tényleg nincs peron, szóval csak tehervonatok használják.

Az 1. vágány mellett pedig ott van még a gaz alatt a "lőrinci vontatóvágány" is, ami meg forgalmi szempontból még csak nem is az állomás része (és amúgy se járt már rajta semmilyen vasúti jármű legalább 10, de inkább annál is több éve.

A 9-10. vágányt szükség esetén (pl. vágányzár vagy baleset miatt) lehet használni motor- és ingavonatok fordítására Cegléd és Lajosmizse, a 11. vágányt csak Lajosmizse felől (efölött felsővezeték sincsen).

márc. 22. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Kőbányán az egyesre szokott menni a Székesfehérvári.

A Debreceni a négyesről indul de vigyázz mert előtte 9.36-kor IC is megy nehogy felugorj.

Bőven elég ez az idő én is ezzel szoktam menni.

márc. 22. 18:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudtam átszállni, már rég elrobogott az interrégió, mire odaért a gyorsított személyvonat Fehérvárról.
márc. 22. 21:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Visszafelé is lekéstem 🤣

Ugye elvben 10 perc lenne az átszállásra, ami bőséges, de negyedórákat késnek ezek a szájbaqrt g ci vonatok

márc. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!