Miért lett tradíció, hogy bkv-s utazás előtt egy hétig nem fürdik senki?
Figyelt kérdés
ápr. 25. 21:33
1/12 anonim válasza:
undorító a tömegközlekedésnek még a gondolata is
2/12 anonim válasza:
Senki?
Aki munkába jár vele nap mint nap, az szerinted SOHA nem fürdik? Csak mert az általad írtakból logikusan ez következne.
3/12 anonim válasza:
Ez egyfajta védőpajzs. Így senki nem ül le mellém.
Józsi, 45, buszsofőr
4/12 anonim válasza:
Én fürdök, viszont tömegközlekedésen baromi hamar le tudok izzadni. Egyrészt télen fűtenek mint az állat, nyáron eleve meleg van. Mellette kapaszkodni kell mikor a sofőr versenyautónak képzeli a buszt. A tömegben meg eleve feszült és ideges vagyok amitől izzadni kezdek. Ezért ha tehetem akkor maradok az autónál vagy biciklizem.
5/12 anonim válasza:
1x megálltam egy csaj mellett a buszon, és nem győzte extra látványosan tudtomra adni, mennyire undorodik, mert be voltam dezodorozva valamennyire...
Na van ilyen verzió is.
Gondoltam már, megkérdezem, mi bántja?
6/12 anonim válasza:
#5 az a fajta lány volt aki erről rögtön csinál egy instagram / tiktok posztot is? Mert akkor engedd el, ezek direkt a "bajt" keresik.
7/12 anonim válasza:
Az emberek többsége fürdik, csak a csövesek nem. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy utóbbiakat miért engedik fel. Ha valaki mégis keményen fellép velük szemben, tehát betartatja a BKV szabályzatát, azt meg kirúgják (volt ilyen).
8/12 A kérdező kommentje:
Józsi45 most, hogy van ez?
ápr. 26. 18:34
9/12 anonim válasza:
"nem győzte extra látványosan tudtomra adni, mennyire undorodik, mert be voltam dezodorozva valamennyire..."
Azért valljuk be dezodorokból is vannak olyan orrfacsaróan büdösek, hogy attól még a testszag is jobb.
10/12 A kérdező kommentje:
A dezodor ha már testszagra nyomod csak tovább ront a helyzeten
ápr. 26. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!